"İkinci yarıda oynadığımız gibi"

Ligin ikinci yarısına büyük umutlarla başlamıştık. Osman Hoca’nın tekrar takımın başına geçişi, iyi bir kadroyu, Tiago, Kenan, Moro, Mendy, Dağaşan, Onur, Murat gibi oyuncularla yapılan takviyeler, bizleri hayli umutlandırmıştı.

Bunca iyi kadroya ve bunca yaratıcı futbolcumuza rağmen sene başından bu yana ortaya konan futbol kimseye tat vermiyor. Sadece ve sadece kanat oyuncularımızın topu Pote ile buluşturması ya da Burak’ın fuleli koşuları ve yaratıcılığı ile gol bulabiliyoruz. Ne bir ölü top organizasyonumuz, ne kısa verkaçlarla topu ceza alanına getirme, ne de yaratıcı kanat organizasyonumuz mevcut. Durum böyle olunca da orta sahası güçlü olan takımlar karşısında zorlanıyoruz.

Göztepe karşısında da ilk yarıyı böyle oynadık. Orta sahayı teslim almamıza rağmen kanatlardan top getiremediğimiz için nerede ise hiç gol pozisyonu yaratamadan ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarı ile birlikte maçı isteyen ve kkazanmayı arzulayan oyuncularımız maça damgasını vurdu. Sezon başından bu yana yaptığımız şeyi yaptık ve topu kanatlara taşıdık. Önce Burak’ın getirdiği sonra da Murat’ın yaptığı orta ile Pote buluştu ve bizim için son derece önemli olan 3 puanı hanemize yazdırmayı bildik.

Derbi mağlubiyetinin ardından kendi taraftarımız önünde böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İkinci yarıdaki güzel ve hızlı futbol anlayışı ile bunu başardık. Ancak ikinci yarıda oynadığımız bu futbolu maçın geneline yaymak en azından 60-70 dakika oynayabilmek gerekiyor.

Murat HASEKİOĞLU

Yorumlar

çıkacak takımlar belli boş yere kendimizi üzmeyelim
YAZDIĞINA KATILIYORUM.KANATARDAN BAHSETMİŞSİN.BEN ADANADAKİ HİÇ BİR MAÇINI KAÇIRMADIM.ŞENOLCANIN BİR TANE TOP GETİRİPDE ORTA YAPIP GOL ATTIRDIĞINI GÖREN BİLEN VARMI.
şenolcan konusunda yazara ve maraton süleymana aynen katılıyorum.kardeşim nedir bu şenolcan takıntısı anlıyamadık gitti.şenolcanın ayakları sanki takma orta yapmasını ve çalım atmasının hiç bilmiyor. ataklara katılmıyor.20 metrelik bir alanda oynayıp duruyor. geldi geleli daha bir tane bile asisti yok. atmış ipini burak çalığın üstüne burak çalık sayesinde geçiniyor.şenolcan sayesinde takım herzaman 1 kişi eksik oynıyor.devre arasında gelen sağbek murat akyüz bile yaptığı ortalarla 2 tane gol attırdı.sağ kanatımız çalışıyor ama şenolcan yüzünden maalesef sol kanatımız çalışmıyor, kanatı kırılmış kuş gibiyiz.burak solakel oynasaydı inanın fazlasıyla gol attırırdı.bir insanın siyasi görüşü içinde bukadar tahammül edilmezki.iyilik yapacaksanız parasını peşin verin gitsin.
Göztepe gibi zayıf bir takım karşısında bile çok zorlandık.
HERKES TD KESİLDİ BAŞIMIZA ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN ŞU ELEŞTRİLERİ BIRAKALIM ARTIK TAKIMA SON NEFESİMİZE VARANAKADAR DESTEK OLALIM TAKIM İYİ GİDİYOR HİÇ KİMSE O OLDU BU OLDUYU ARTIK BIRAKALIM ŞİMŞEYİMİZ İÇİK TEK YÜREK OLUP SADECE DESTEKLİYELİM EN BÜYÜK MAVİ ŞİMŞEKLER İNANIN ÇOCUKLAR BİZ SİZE İNANIYORUZ HERKESE SAYGILAR

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor

Yazara ait son köşe yazıları

13 Kasım 2023, Pazartesi 17:15
4 Eylül 2023, Pazartesi 13:14
1 Eylül 2023, Cuma 19:31
14 Ağustos 2023, Pazartesi 14:03
11 Ağustos 2023, Cuma 15:07
16 Ağustos 2021, Pazartesi 17:21