"Demirspor daha iyi oynadı"

Giresunspor’da Mustafa Kaplan’dan boşalan teknik direktörlük görevine hafta içinde gelen Yücel İldiz, maç sonunda yaptığı değerlendirmede takımın genel duruşundan memnun olduğunu söyledi.

Giresunspor’da daha yeni göreve geldiğini ve çok zorlu bir mücadele ile göreve başladığını belirten İldiz, “Oyuncu arkadaşlarla hafta içerisinde konuşmalar yapık, çalışmalar yaptık rakibimizin güçlü bir ekip olduğunu da biliyorduk. Onlar da geçen hafta sahalarında trajik bir yenilgi aldılar iyi oynamalarına rağmen bugün buraya iyi bir skor için gelmişlerdi. Açıkça söylemek gerekirse oyuna da çok iyi başladık. Seyircimizin de desteği ile oyuncu arkadaşlarımda maça müthiş başladı ve golü de bulduk. Hatamız bu oyunu oynarken skoru netleştirmemiz gerekirdi yakaladığımız fırsatlarla beraber netleştiremeyince devre arasına 15 dakika kalırken dönen ikinci bir toptan gol yiyerek devreye berabere girmemiz oyuncuları demoralize etti” dedi.

"Eksiklerimizi devre arasında tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz"

İkinci yarıda Adana Demirspor’un iyi oynadığını ifade eden İldiz, “İkinci yarıda ise roller değişti. Biz ne kadar iyi başladıysak müsabakaya, ikinci devre Adana Demirspor bizden daha iyi oynadı, daha rahat pozisyona girdi. Oyuncu arkadaşlarım mücadeleye devam etiler ama oyun olarak Adana Demirspor bizden ikinci yarı biraz daha fazla pozisyona girdi. Oyunun sonlarına doğru eksik kalmamıza rağmen oyuncularım cansiperane mücadele etti ve biz de tekrar pozisyonlar yakaladık. Sonuç olarak berabere kaldık puan cetveline baktığımız da hemen altımızdaki rakiplerimizden bir tanesi lig maratonuna baktığımızda da rakiplerimizden bir tanesi. Hem oyun anlamında hem mental anlamda hem de kadro anlamında sonuna kadar elimizden gelinceye kadar iyi mücadele etmeye puanlar toplamaya çalışacağız. Eksiklerimizi objektif şekilde görüp devre arasında tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yeni yorum ekle