"Maç bizim hakkımızdı"

Adana Demirspor ile Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında karşı karşıya geldi. Müsabaka Yeni Adana Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmada Mehmet Türkmen düdük çaldı. Mücadele 0-0'lık skorla sona erdi. 

Karşılaşma sonrası açıklama yapan İranlı solbek Mohammadi, "Rakip takım maça iyi başladı ancak sonrasında oyunu elimize aldık. Maçın geneline baktığımızda bizim hakkımız olduğunu görebiliriz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Böyle olunca da bir puan ile ayrılmış olduk. Samsunspor maçından üç puanla dönerek son 2 haftayı telafi etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

arkadaşlar bu bencillik neden ,Balo dan sağ bekine kadar illa ben olmaz olmaz seyrederken millet çıldır di işkence ettiniz taraftara , maç gidebilirdi yüzde yüz kazanacağımız maçtı. Neyse buna şükür diyelim yolumuza devam edelim . Tebrikler tkm.
Takımda müthiş bir bencillik/disiplin sorunu var..Beklerinden ileri uca kadar herkes kendine oynuyor,assist nedir bilen/yapan yok..Balo ceza sahası içine hiç girmiyor,Nani 11 oyuncusu değil,Emre sahada hayalet gibi geziyor v.s..2 ön libero-bekler-kaleci hariç diğerleri bilinmeyen bir rehavet içindeler,hocada kenardan sadece seyrediyor..
Takım oyunu bencillik olmamalı. Olursa böyle olur. Alacağımız maçı berabere bitirip, seviniyoruz. Disiplinli oynamak gerek. Buna bir çözüm bulunmalı.
Yahu takım istim üstünde gol atıp morallenmis Mendoza yi çıkarıp yerine aylardır oynamayan sahada gezinen aliou yu alan Hikmet in yüzünden gitti iki puan, balo nün da çıkarken tribüne sus işareti tüm Samsun tribünlerini ve Samsunspor u ateşledi sonuç berabere,herzmn diyorum şu sezon düşmeden bir bitseydi hayırlısıyla

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor