16 yaşındaki İzzet Çelik siftah yaptı

Adana Demirspor'da genç futbolcu İzzet Çelik, ilk kez A takımla bir maça çıktı. 

TFF 1.Lig'in 7.haftasında deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 mağlup eden Mavi-Lacivertli takımda, 16 yaşındaki İzzet Çelik 88.dakikada Gökhan İnler'in yerine oyuna dahil oldu ve ilk kez A takımla bir maça çıktı.

16 yaşındaki oyuncu, karşılaşmanın son dakikalarında Hasan Kılıç ile birlikte orta sahanın göbeğinde oynadı.
 

Yorumlar

çok kısa süre aldı ama kendine güveni yerinde görünüyor ve ne yaptığını bilen bi çocuk. sana desteğimiz tam şimşek..!!
başarıların daima olsun tebrik ederim
Kumaşı iyi biraz fiziğini geliştirirse çok iyi bir 10 numara olur.kısa süre sahada kaldı ama hem çok sakindi hem çok teknik hemde çok istekliydi.yıllar sonra altyapıdan bir oyuncumuz sahada görmek cidden çok heyecan vericiydi.umarım ileriki maçlarda daha çok süre alır ve kendini geliştirip takıma faydalı olur.emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tabi alt yapıdan oyuncuyu sahada görmek mutluluk verici umarım izzet gibi başka futbolcularda süre alırlar bu konuda ümit hocayada teşekkütler yanında hamido varken izzete güvendi şans verdi daha ne olsun böyle boyle alt yapıdan 2 3 futbolcu çıkartmalıyız
Bana Hasan Şaş’ı hatırlattı. Hasan’ın genç takımdaki maçalarını da izlerdim. Bunu neden A takıma almazlar diye üzülürdüm. Sonra A takımda sahada basmadık yer bırakmazdı. Sonrası malum. İzzet oğlumuza hayırlı olsun inşallah daha iyi yerlere gelir.
bu çoçuğu oynattıgı için ümit hocaya tşk eden bir tane taraftar yok
Bencede ileride çok iyi futbolcu olacak,milli takıma en az 2 yıl var,hadi koçum göster kendini,çok çalış,azimli ol başarı kendiliginden gelecektir. Hocanın bu cesaretini kutluyorum.Ama hocanın yetenegi konusunda malesef kötümserim.
Ben şahsen çok gururlandım kaliteli bir kumaş sadece işlenecek.İşlendiği zaman para ile kimse alamaz ADS ye çok faydalı olacaktır hayırlı olsun inşallah kardeşim önce ADS ye sonra Türk futbolu na hayırlı olsun inşallah

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor