"Alkışı hak eden bir takım ortaya koyduk"

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında evinde Galatasaray'a 3-0 yenilen Adana Demirspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, "Yediğimiz gole kadar oyun, pozisyon, hücuma çıkış ve sıcak temas anlamında alkışı hak eden bir takım ortaya koyduk. Maçın son bölümlerinde de Galatasaray üstünlüğü ele aldı." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadelenin ilk yarısında önemli pozisyonlar geliştirdiklerini belirtti.

Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın başarılı kurtarışlarına dikkati çeken Karaman, ikinci yarı yedikleri iki golün ardından istedikleri oyunu ortaya koymanın zor olduğunu ifade etti.

Karaman, iyi mücadele ettiklerine dikkati çekerek, "Yediğimiz gole kadar oyun, pozisyon, hücuma çıkış ve sıcak temas anlamında alkışı hak eden bir takım ortaya koyduk. Maçın son bölümlerinde de Galatasaray üstünlüğü ele aldı. Taraftarımıza ayrı bir parantez açmak lazım. Takımını destekleyen ve maç öncesinde de çok iyi bir atmosfer yaratan Adana Demirspor taraftarı gördük. Galatasaray'a bundan sonra başarılar diliyorum." diye konuştu.

Takım olarak planlarını gerçekleştirdiklerini ancak beklemedikleri 2 gol yediklerini ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"Ligde bütün istatistikleri altüst eden bir takım. Bu Galatasaray için de Fenerbahçe için de geçerli. Öyle bir takıma karşı oynuyorsun ve ilk devre yakaladığımız net pozisyonlar var. 2-0'dan sonra Galatasaray rahatladı ama 0-0'ken atak yaptığımız bölümlerde ecel terleri çekti. Elimizde bir kadro var. O kadroyla oyun planlamasını en iyi şekilde yaptık. Golü yediğimiz dakikaya kadar da 1-0'dan sonra da ataklarımız var. İzleyenler müthiş bir maç izledi. Dolayısıyla Futbol bir oyun, alkışlayacaksın. Adana Demirspor'un oyuncularına da sahip çıkacaksın."
 

Yorumlar

takım bu kadar bencil oynuyor sen iyi oynadık diyorsun... rakibin g saray topu ayagında bu kadar çok tutarsan olacağı bu.. yusuf atal maestro balotelli michut.2 devre yusuf erdoğan... yusuf barasi. bu aimbetovda ne buldun onuda anlamadık tam bir şaşkın ördek bu adam gerçekten futbolcumu ben inanmıyorum kim nasıl neden transfer etti..
Alkışlar tüm takıma. Hocasından oyuncusuna kadar herkese. Ama Balotelli takımı iyi yönetti.
galatasarayin muslerasi var adam takimini ayakta tuttu.adana demirsporda balotelli tek kelime mukemmeldi ne paslar atti takimi kosturdu ayakta tuttu.ne yazikki kadro kalite derinligi ve yildizlari gs maci almazsindaki etkendi.
Geçen yıl bu kedileri yenmiştik. Bari berabere kalsaydın. Bu ne biçim oyun. Ya para verilmiyor, ya da idman yapılmıyor. Bir yanlışlık var. Gs kim?
Yenilmek çok kötü. Neyin alkışı. 3-0 yenilgiye alkış mı olur? 0 zaman 5-0 yenilseydin ayakta alkış alırdın. Yenilginin alkışı olamaz.
bu arkadaş mı ? yoksa biz mi farklı bir maç izledik.
senden sadece yorumcu olur. hocalık vasfın sıfır.
Haticeye bakma neticeye bak tutma hoca
Bikere iyı bır kaleci lazım.defans ne yapıyor.saçmayıyor.4 .5 iyi oyuncu lazım taktık ve geri pas geri pas geri pas gerı pas.ne var bu geri pasta.
Atacagimi gol kacti dondu kalemizde 2. Gol.oldu. ondan sonra futbolcular birakti gibi. Ama hocam 2. Yari fizik olarakta dustu takim. Atal i cok begeniyorum ama bu macta kotuydu. Manevi begenmedjm. Bencw stoper nerde durur bilmiyor.kwske swmih sakatlanmasaydj. Ama hersye ragmen genel.olarak takim guzeldi. Maistronun cok twcrubwyw ihtiyaci var. Goldeki yedigi calim cok komik.fener macinda da basit hatasi yuzunden mac kopmusti.cocuk 19 yasinda olacaktir diye dusunuyorum.misu cok yetenekli ah fizigi bjraz guclu olsa harika olur. Seneye bir kac kaliteli ayakla guzel takim olunabilir.
hoca doğru söylüyor malzeme bu kadar yapacak bir şey yok ads li futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutluyorum bu sene bitti inşaallah düşmeyiz gelecek seneye bakalım tüm ads lilere hayırlı tatiller diliyorum
iyi bir forvet iyi bir kaleyci seneye bizi uçurur takım bozulmasa murat başkan bence bizi bırakmaz hayal kuranlar bu takım dagılır diyenler hiç umutlanmasın.a.d.s
gs adanadan sapasaglam cıkmasını musleraya borclular.balatelli gercekten helal olsun büyük futbolcu adam orketra sefi gibi takımı yönetti herkesi hayran bıraktı ama bizimkiler o pozisyonları cömertce harcadılar sonvurus zayıftı yazık oldu.
hikmet hoca, oyun cekismeylidi ama, daha önceki yapilaqn hatalari yine yaptiniz. üc oyuncu bitmisd durumdayyid cikarlamdini. Mastero üc goldede hatalyidi onun hatalarindan daha da cok gol yiyebvilirdikl.
İstanbulspor u yenemezsek dusebiliriz iyi takım çünkü düşecek takım değildi bence
Neresi iyi takım? Niye havlu attı? İyi takım son haftaya kadar mücadele eder. Biz iyi oyunla fark yaparız inşallah. Haydi şimşek sana güveniyoruz. Allah yolunuzu açık etsin.
Balonun sikını yesinler
Uzun boylu kaleci lazım.defans lay lay lom futbolcular nerde duyacakları bilmiyorlar.
Sadece İstanbul maçından 1 puan alırız.dıgerlerını kaybeder.bu dandık kalıcı ve defansla.sen stanbolıyı nıye veriyorsun.gavat baskan
Eğer gs gol atmasaydı bizim katım gerı Pas yapa yapa kendi kalemize gol atardık.mal gıbı defans öküz gibı kaleci orta sağ yok.barasi marasi erdogan maldogan.semıh Mekıl.mastro nastro.aydogan maldkgan.vs....cok eksik var seneye düser yazın bir kere yazın
Her hafta burnley in maçını izliyorum kalede muric harikalar yaratıyor
Bu sezonu atlattik ama gelecek sezon bu maddi problemlerle isimiz çok zor, iyi oyunculari elimizde tutmamiz zor yerlerine iyi oyuncu transfer etmek daha zor
Muric aptallik etdi yonetim alsaydi yasi genc çok iyi pirim yapardi
Hocam bizim eşekler boş kaleye sut calışması yaptır.lütfen.birde kendi kalemize gol atmamayı anlat

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor