Demirsporlular piknikte buluştu

Sezonun tamamlanmasına bir hafta kaldı. Ankaragücü karşılaşmasının ardından birçok futbolcu Adana’ya dönmeyecek ve tatile çıkacak.

Bu nedenle, Demirsporlu futbolcular ve personel için bir piknik düzenlendi. Sarıçam, Mustafalar bölgesinde ki piknik alanında biraraya gelen Adana Demirsporlular bolca eğlendiler ve sezonun yorgunluğunu atmaya çalıştılar. Mavi-Lacivertliler çaldı, oynadı, güldü, eğlendi ve keyifli bir gün geçirdi

Hepimiz için zor geçen bir sezonun ardından özellikle son haftalarda dirayetli ve karakterli bir futbol ortaya koyarak bizleri sevindiren futbolcu ve çalışanlar güzel bir piknikle streslerini atmaya çalıştılar.

Yorumlar

Simsekler grubundan kimseyi almayin araniza. Onlar Bira icer Hap atar Bicakla gezerler !! Lav olma vaktiniz geldi ! Ailemde 5 tane Demirsporlu var. Yeni sezon formalarindan almak istiyorum..fakat bu malum grupla iliskili hic kimseden hicbiryerden maliyeti ne olursa olsun , Çöp dahi almayacagim .5 tane passoligimizide yeniletmeyecegim. Adam gibi bir yönetim akli basinda egitimli ve nerede ne yapacagini bilen edepli taraftar grubu istiyoruz ! Bu istegimizi yeni yonetimden kim olursa olsun bence kaale alsinlar !
Takımın taraftar yüzünden aldığı para cezası az uz değil kulübün kasasında olsa iyi olmazmıydı. Ağzı bozuk, ruh hastası, dengesiz taraftar bu takıma faydadan çok zarar veriyor, bende passoligimi uzatmadım, eşofman ve forma almak istiyorum ama kulübün kasasına girmeyeceğini düşündüğüm ve adam akıllı ürünler olmadığı için almıyorum
maratona saldıran şimşekler grubu dağıtılmali bunu hiç bir gerçek adanademir taraftarı unutmaz

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor