Pote suskun, Demirspor mağlup

TFF 1. Ligin 29. haftasında Adana Demirspor Göztepe’nin konuğu oldu. Karşılaşma ev sahibi takımın 3-2 galibiyeti ile sona erdi.

Takımlar karşılaşmaya şu kadrolar ile başladılar.

Göztepe : Günay, Emre Can, Leo, Tanju, Lokman, Hakan, Gosso, Segbefia, Halil, Tayfur ve Jahoviç

Adana Demirspor : Zülküf Özer, Göksun Alhas, Onur Akbay, Nikola Raspopoviç, Serkan Yanık, Servan Taştan, Mehmet Taş, Mustafa Durak, Alican Karadağ, Leroy George ve Michael Pote

Yedekler : Emrullah, Tufan, Sercan, Grbiç, Berkay, Tiago, Berat

Karşılaşmaya öztepe’nin vuruşu ile başlandı. Play-off yolunda kazanmak zorunda olan Göztepe’nin baskı oyununu kendi yarı sahasında kabul eden Adana Demirspor, Alican ve Leroy George’nin getirdiği toplarla Pote’yi buluşturmak ve bu yolla gole gitmeyi planlanmıştı.

Ancak ilk yarıda Göztepe birkça kez Halil ve Jahoviç ile gol pozisyonu bulurken, Adana Demirspor’un gole yakın tek atağı ceza alanı içine yapılan ortaya Pote’nin vurduğu şutla geldi. İlk yarının tek golü ise ceza alanımız içine yapılan ortayı Jahoviç, kaleci Zülküf’ün üzerinden ağlarımıza gönderdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Engin Hoca Sercan ve Tiago’yu oyuna alarak başladı. Ancak daha ilk dakikalarda kullanılan bir korner atışında, Zülküf’ün boşa çıkması ve vurulan kafa ile 2-0 geriye düştük. Bu golün santra vuruşunu doğrudan Göztepe kalesine gönderen Tiago, Demirspor’un golünü kaydetti 2-1.

Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesi şekline dönen karşılaşmada Tiago’nun getirdiği toplarla Demirspor etkili olmaya çalışsa da geliştirdiği ataklar etkisiz oldu. Göztepe ise defansımızın arkasına sarkıttığı hızlı adamları ile kalemizde etkili oldu. 74. dakikada eski oyuncumuz Tayfur ceza alanı içinde inanılmaz bir pozisyonda golü kaydedemedi.

77. dakikada defansımızı az adamla yakalayan Göztepe, ceza alanı içinde Jahoviç’in soğukkanlı bir şekilde attığı golle 3-1 durumuna getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında kullanılan bir kornerde topu kafa ile ağlara gönderen Onur Akbay karşılaşmanın sonucunu tayin etti ve karşılaşma da bu skorla tamamlandı. Bu karşılaşmanın ardından Adana Demirspor'un puanı 34'de kaldı.

Yorumlar

bu zülküfü alanında kaleci diye oynatınıda Allaha havale ediyorum.Yönetim istifa
Ya YILMAZ vuralı alkışlayan akıllılar maçtaki önce rakıp hocayı ve oyuncularını motıve ettigınızın farkındaymışsınız.bıde ne yapmış hasbelkader Elazığ macını son dakıka şans golüyle gecmışiz fınaldede ne yapmış bende geçen sezon ıyıbır takımdık.bıde Sergen Yalçın dıyenler kayserıden istıfa etmış peşine düşün gelecek seneyıde kaybedin. Ne kadar akıllı varsa bızde toplanmış.
Bu oyuncularda ruh kalmamis hoca genclere ver
yılmaz engin hepsi hikaye bize ercan albay yakışır ercan albay
Beğendim!

Puanlar: 1

You voted ‘up’

Gençler rahat olun kulübü alacam seneye inş süperligde ilk 6 ya girecegiz
dünkü maçta ads tarafında yer olmadığı için rakip takım türbününde maçı izledim rakip takım taraftarı yılmaz hoca şu adana lılara yüz verme dedi yılmaz hoca nın cevabı üzücü idi boşver koyarız giderler gelelim engin hocaya rakip takım taraftarıyla selfi çekmesi onur umuzu kırdı yani şunu demek istiyorum adana lı dan başkası bize kolay kolay yar olmaz
ads adana lı gençlerle başarılı olur
yönetim başarısız olmuştur acil olarak istifa etmelidir
gurbet kardeş dediklerin doğrysa yılmazında engininde o zaman
dün sadece yaşadıklarımı sizlere aktardım maalef üzüldüm

Yeni yorum ekle