Ümraniye maçı hazırlıkları sürüyor

Adana Demirspor TFF 1. Lig’in 26. haftasında sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Aytaç Durak Tesisleri’ndeki bugünkü antrenmanda A takım ile U21 takım oyuncuları çift kale maç yaptı. Mavi-lacivertli takımın teknik patronu Engin İpekoğlu, maçta hafif sakatlığı nedeniyle bugünkü antrenmana katılmayan Pote dışında bütün oyuncularına süre verdi.

İpekoğlu, her iki takım oyuncularını da tebrik ederken, gayet verimli bir karşılaşma olduğunu söyledi. Ümraniyespor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve sahadan 3 puanla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren İpekoğlu, gülen taraf olmak istediklerini ifade etti.

Bu arada Pazar günü saat 16.00’da 5 Ocak Stadyumu’nda oynanacak olan Adana Demirspor-Ümraniyespor maçını Ali Şansalan yönetecek.

Yorumlar

Üst akıl Süperligde yenen pastaya, katar kanalı bien in gelirine, dönen ranta akepeli belediye taķimlarınin ortak olması emrini verdi, projeyi yaptılar. Önce İstanbul büyükşehir sonra Ankara büyükşehir, Kasımpaşa, Alanya ve şimdi sıra Ümraniye belediyesinin takımına geldi. Bu hafta kirli tezgaha şahit olacağız. Gizli gizli doğrayacaklar bizi bu alçaklar sırf Ümraniye süper lige çıksın diye....Mübarek gün Allahım sen bu gözü $$$$ dönmüşlerin planlarını tarumar et.

Yeni yorum ekle