"Demirspor'un hakemlere ihtiyacı yok"

Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, ancak mağlup olduklarını söyledi. Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep BŞB Spor'un Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, ancak mağlup olduklarını söyledi.

Mücadelenin ilk yarısında gördükleri iki kırmızı kart nedeniyle istedikleri oyunu sergileyemediklerini kaydeden Özsoylu şöyle dedi:

"Hakem maçı 5 dakika yönetti. 5 dakika sonra niyetini ortaya koydu. Kalecimizi dışarıya attı, dışarıya atıldığında da iki tane oyuncumuz en azından kaleye yakınlardı. Sarı kart gösterebilirdi. Demirspor'un hakemlerin yardımına ihtiyacı yok. Biz mücadele veriyoruz, belli bir hedefimiz var. Biz iki kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik, oyuncularıma teşekkür ediyorum."

Yorumlar

Sn.hocam vedat özsoylu.Kabul ediyoruz kırmızı kart yanlıştı.Ama biz de hakem hatalarından çok çektik.olmayan penaltılar yedik,olmayan frikikten goller yedik,hakkımız olan penaltılar verilmedi.Biz de bagırdık çagırdık ne oldu.Bolcana cezalar yedik.Lütfen her takıma hakem hataları yapılıyor,hakemlerimiz malesef çok kötü.Asıl gerçek bu.Bunu dile getireceginize bize saldırıyorsunuz.Yanlış yapıyorsunuz hocam,adresiniz yanlış.

Yeni yorum ekle