ANKARA'DA A2 MAÇIMIZA TARAFTARLAR ALINMADI

8 Şubat 2013, Cuma 12:45
Gençlerbirliği-Adana Demirspor A2 karşılaşmasını Ankara’da bulunan taraftarlarımız izleyemedi. Konuyla ilgili olarak taraftarlarımız HaberADS'ye mail gönderdi.
Sevgili Haber ADS yetkilileri;
Ankara’da yaşayan Demirspor taraftarları olarak bizler oldukça şanssız bir sene geçiriyoruz. Demirsporumuzun PTT 1. Lige çıkışının ardından gönül verdiğimiz renkleri izleyebilmek amacıyla yaz aylarından bu yana programlar yaptık. Fikstür çekildi, durum felaket.
En yakın deplasman Bolu deplasmanı yaz aylarına Ramazan günlerine denk geldi. Ağustos sonu olması nedeniyle birçok öğrenci arkadaş Adana’daydı, Ankara’dan bir organizasyon yapamadık, yine de 40-50 kişi ile tribün yaptık.
Ankara-Adana 5 saat o yüzden Erciyes maçına gidemedik, bir sonraki hafta Adanaspor maçına gitmek için hakkımızı oraya kullandık. Ankara’daki tek maç, Ankaragücü idi, o da Ankaragücü’nün aldığı ceza yüzünden seyircisiz oynanacak. Elimizde Adana’dan daha yakın bir tek Konya deplasmanı kaldı. Bizler de Ankara’da yaşayan Demirspor’lular olarak sırf adında Demirspor var, renkleri mavi lacivert diyerek Ankara Demirspor’un dahi maçlarını takip ediyoruz.
Asıl konuya gelecek olursak;
Bildiğiniz gibi Gençlerbirliği ile Adana Demirspor’un Ankara’da A-2 karşılaşması vardı. Biz de birkaç Demirsporlu arkadaşlar ile sözleşerek takımımızı yalnız bırakmayalım istedik. Maçın yeri ve saati konusunda Gençlerbirliği spor kulübünü aradığımızda; “Bu maçın Gençlerbirliği tesislerinde oynanacağı, tesislerin içine seyirci alınmadığı, TFF maç yönetmeliği gereği A2 maçlarının seyircisiz oynandığını” söylendi.
Ankara’ya A2 takımı da olsa Adana Demirspor gelmiş, seyretmeden desteklemeden olur mu dedik. “Bir şikayetiniz varsa Federasyonu arayın” dediler. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için bu kez federasyonu aradık. Federasyondan bir yetkili “Bu bilgilerin doğru olduğunu, maçların yerinin iki kulübün anlaşmasına bağlı olarak genelde tesislerde ve tribünsüz sahalarda oynandığı için genelde maça seyirci alınmadığını” belirtti. Kulüplerin tesislerine de sadece o kulübün izni ile girilebildiği için istenirse Gençlerbirliği yönetimi sizleri taraftar olarak içeri almayabilir denildi.
Bu konuyu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Süper Ligde, PTT 1. Ligde ve diğer alt liglerde birçok takım boş tribünlere karşı maç oynuyor. Biz gurbette de olsa takımımızı destekleyelim, boş tribünler değil de taraftarı olan bir maç olsun istiyoruz, salı günü işimizden, dersimizden kaçıp maç seyretmek istiyoruz. Hem ev sahibi kulüp hem de Federasyon bize “izleyemezsiniz” diyor.
Birçok takımın yöneticisi maçımız izlensin diyerek seyirciye yalvarıyor, olmuyor. Adana Demirspor taraftarı maçı izlemek, armayı desteklemek için yalvarıyor, olmuyor.
Ne büyük kulüpsün Adana Demirspor, kimseye nasip olmayan bir taraftarın var. Ne diyelim Kafana Göre Demirspor.
İlgili Kulüp:
Adana DemirsporYazara ait son köşe yazıları
2 Eylül 2019, Pazartesi 16:46
25 Ağustos 2019, Pazar 22:37
16 Eylül 2018, Pazar 18:10
2 Mayıs 2016, Pazartesi 15:22
5 Nisan 2016, Salı 9:17
12 Mart 2016, Cumartesi 9:00




Yorumlar
08.02.2013 17:00
Puanlar: -15
08.02.2013 19:41
Puanlar: 0
Yeni yorum ekle