Karaman: "Her maç aslanın ağzında"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maç sonu yaptığı açıklamada  genç oyunculara daha çok tolerans ve hoşgörü gösterilmesi gerektiğini belirterek, bir anda mükemmel performans beklenmemesi gerektiğini kaydetti.

Galibiyetten ötürü futbolcuları kutlayan Karaman, “Transfer sezonuna başladıktan günler sonra gelen oyuncular var. Antrenman eksiklikleri var. Sezona geç başladık, kolay değil. Fatih, Umut için antrenman eksiği var. Tüm bunları göz önünde bulunduracağız. İlk yarı kötüydü ancak oyuncular pes etmedi. İkinci yarıda daha fazla futbol, gol isteyen ve taraftarla bütünleşen bir takım vardı. Sayılı haftalar kaldı. Bazıları küme düşmeye, bazıları Play-off’a, bazıları şampiyonluğa oynuyor. Her maçımız stresli geçecek. Eğer daha çok stres oluşturup oyuncuları gerersek bu çocuklar da üstesinden gelemeyebilir. Her maç aslanın ağzında, her rakip önemli ancak biz de kolay bir takım değiliz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

örnek insan, örnek teknik direktör, adam gibi adam, Saygıdeğer Ünal Karaman...
abi adamda futbol zekası resmen tavan yapmış bence bu lig için fazla bir teknik direktör ünal karaman adamın ismi duyulmamış bi avuç gençten yarattığı takıma bakarmısınız yaa helal olsun gerçekten
Bu akşam gole kadar maratonda ünal hoca ve futbolcularımıza her türlü küfürü eden sözde taraftarlara kapak olsun
Çok anlıyorsun futboldan herhalde senin gibi sözde yalaka değiliz en azından biraz futboldan anlasan bu akşam ki galibiyetin mucize olduğunu da anlardın takım 3 haftadır ruh gibi oynuyor yalakalık yapacağına adam gibi eleştiri yap ki bütün güzellikleri hak eden şu takıma bir faydan olsun..
bizim oyunculara küfredenlerden biri de sen misin.
TUNCAY KARDESİM . BENDE MARATONDAYDIM NEDEN KUFUR DUYMADIM ACABA SEN BASKA MAÇAMI GİTTİN YADA BENMİ BASKA MAÇA GİTTİM . KARDESİM KUFUR EDEN ÜÇ BEŞTANE DENGESİZ İNSANLAR SALLA BOS KOY BİZ SAMPİYONLUGU KUTLAMAYA BASLAYALIM ALLAHIN İZNİYLE :))))
sevdadırads kardeş bu yüzden bizim tarafta kavga bile çıktı
Ilk yari kotuyduk ama ikinci yaridaki inanilmaz baskiyla aldik maci 2. Yaridaki oyunu tum maca yayarsak ve kalan maclarda 20 puan toplarsak sampiyon oluruz
ünal hocam bize bolu maçını aldıran en önemli kararın beykanla hurşutu çıkarıp hüseyin kalayla timuru oyuna almandı.beykanın biran evvel kendine gelmesi lazım.allah süper bir yetenek vermiş ama beykan bunu kullanamıyor.çok gamsız ve sorumsuz oynıyor,yerden kalkmıyor ,hep yerde hep yerde. geçen sene süper ligdeydi böyle giderse seneye 2.3.lige gider bizden söylemesi.yıldız olmaktan çok yıldız olarak kalmayı bilmek gerekir.özgürcanın yanında mutlaka timur oynamalı.kayseri maçına kadar tayfur-hüseyin kala ve timur daha da düzelecektir.inşallah yiğitcanda oynarsa kayseriyi yener geliriz.kaleci janoseviçda gün geçtikçe dahada iyi oynıyor.
kadroda cumaliyi görmeyince çok sevindim yalan yok... ünal hoca bu maçı iyi okudu helal
kardeşim ünal hocaya zaten kimse birşey diyemez kalitesi ortada bir adam bütün dertlere gögüs germiş bir insan allah razı olsun kendisi bu camianın büyüklüğünü futbolcuykende bildiğinden bu gün bu takımın başında ina dünkü maçın ilk yarısını hatırlamak istemiyorum sanki bolu bizden fazla oynadı çok iyi bir takım bolu böyle oynasın playofa kalır nasıl bir pres bir adam üç kişi pres ikinci hocanın çok önemli oyuncu değişiklikleri maçı bize çevirdi tayfur hüseyin ve timurun bu takım için ne kadar önemli olduklarını gördük zaten biliyorduk inşallah içerde üç dışarda bir puan alabilirsek çok rahat ilk ikide oluruz inşallah olur bu arada ben kaleciyide çok beğendim moralim düzeldi kaleci çok önemli bir takım için
hocam haklısın fazla yüklenmemek lazım maç içerisinde futbolculara ama haftalar geçtikçe stres basıyor herkesi. nasılki sizleri, yönetimi, futbolcuları stres basıyorsa bizlerde aynı durumdayız. dikkat ettiyse herkes dün seyirci önceki haftalar gibi tezahurata veremedi kendini özellikle maraton seyircisi. nedeni bahsettiğim stres, o yüzden bundan sonraki haftalar dahada zor geçecek çünkü başetmeye çalışacağımız muhtemelen edemiyeceğimiz stres faktörü daha fazla olcak. ama önemli olan sizlerin ve futbolcuların bununla başedebilmesi.
adam gibi adamsın adamın dibisin son adanalıdan adaha adanalısın helal olsun sana hocam
Tapsu denen arkadaş merak etme önlemler alınır üç dört hafta önce Hurşut yalakalığı yapıyordun şimdi Timur yalakalığı Buda kötü olunca kime yalakalık yapacaksın merak ediyorum
Beyler bu bölüme yorum yapanlardan ne kadar boş yorumcular var Bu takım oyuncular Gönül Verdiğimiz ads için canla başla mücadele etmeye çalışıyorlar ama bazıları her hafta bir kahraman çıkartmaya Çalışıyor böyle taraftarlık olmaz bu maç Timur çıktıysa öteki maçlarda başka oyuncumuz maç kazandırır bu olaylar takımda rekabeti ve kaliteyi artırır işte o zaman şampiyonluk gelir bizlere Düşen onların yanında olduğumuzu göstermektir hatalarını yazmak degil iyiye Kötüye Ünal hoca karar verir adam hak edene formayı veriyor Buda onun adaletini gösteriyor işte bunlar başarıyı getirir
Kadromuzda gerçekten kaliteli oyuncularımız var.bence oyun şablonumuzu biraz daha oturtursak çok daha iyi oluruz.Kapalı savunmaları açıklardan gelen ataklar ile aşmamız lazım.Bu sisteme uyacak oldukça yetenekli oyuncularımız var.Birde santrafor olarak alınan yabancı bence degerlendirilmeli boş degil. başarılar diliyorum.
arkadaşlar taraftarında görevi belli hocanın da yönetiminde futbolcununda.herkes kendi görevini yaparsa hiç bir sorun kalmaz.taraftar canla başla takının destekliyor birde maç bitmeden çatlak sesler çıkaranlar susarsa bu takım bu sene süper liğe çıkar.biz boluya yenilseydik liğe çıkma şansımız bitecekmiydi?yendik süper liğe çıktık mı? bu bir süreç bu sereçi en iyi şekilde yöneten takımlar bir üst liğe çıkacak yönetemeyenler ise sadece arkadan bakacak. tüm desteğimizi ve enerjimizi sadece takımımıza olumlu manada yansıtalım. böyle bir futbolcu ve teknip ekibe sahip olduğumuz için çok şanslıyız.kiymetini bilelim.bireysel olarak futbolcularımızı eleştirmek yerine tüm takıma sahip çıkalım.futbolcuların bireysel olarak eleştirisini ise ünal hocaya bırakalım.yolun sonu şampiyonluk olsun.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor