Abdulkerim'den Yiğitcan'a mesaj

Adana Demirspor'un genç stoperi Denizlispor karşılaşmasında takımının 2.golünü kaydetti. 41.dakikada Mavi-Lacivertlilerin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Hakan Çinemre kale önüne kafayla ortaladı. Abdulkerim Bardakçı gelen ortaya düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

Golden sonra kameralara giden genç stoper sezon başından bu yana beraber oynadığı Yiğitcan Erdoğan'a mesaj gönderdi. 20 yaşındaki oyuncu kameralara 'Geçmiş olsun Yiğitcan abi' şeklinde seslendi.

Takım kaptanı Yiğitcan da kendi Twitter adresinden 'Koçum benim' yazarak cevap verdi.

Abdulkerim Bardakçı bu sezon 6'sı Türkiye Kupası olmak üzere 23 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Yorumlar

Beğenmedim!

Puanlar: 1

You voted ‘down’

yemişim yenilmezlik serisini takımda arkadaşlık ortamı on numara herkes birbirine destek oluyor bu takım bu yüzden bu kadar iyi gidiyor. geliyoruz vakit tamam aga! dellen turuncu!
Hepinizi tebrik ederim ama su rakibe fazla topla oynama imkani verme be.unal hocam
ben size diyorum birlik beraberlik şampiyonluğun en büyük silahıdır diye....emre selen kaleci alındıktan sonra demoralize mi oldu acaba sanmıyorum ama üç gol yemesi iyi olmadı haftaya kaleyi janosevice teslim edecek heralde....umut Gündoğan kaliteli arkadaşlar çok canlar yakacağız
Bekle bizi süper olan lig süper ads ve süper taraftar geliyorrrrrrrrrr
2017 şampiyonlar liğinde goyacağız real madrideeeee

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor