Otluoğlu'ndan Doğanay tepkisi!

Adana Demirspor yönetiminin reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu üyesi Fatih Otluoğlu Adana'da  para kazanan Doğanay Şalgam firmasının Gaziantepspor'a sponsor olmasına tepki gösterdi.

Mavi-Lacivertli takıma sponsor olması için Doğanay Şalgam'ın kapısını çaldıklarını belirten Otluoğlu, "Adana Demirspor'un profesyonelce yaptığı forma reklamı taleplerini cevapsız bırakıp Gaziantepspor'a sponsor olan Doğanay'ı camiamıza havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'un, Gaziantepspor'dan marka değeri olarak daha popüler olduğunu ifade eden Fatih Otluoğlu, "Adana Demirspor'un ortalama seyirci sayısının ve marka değerinin daha fazla olduğunu kendilerine anlatmıştık. Bu hafta maçlarından gözlemleyeceklerdir." dedi.

Yorumlar

Beğenmedim!

Puanlar: 12

You voted ‘down’

bu dakikadan itibaren bu markanın hiç bir ürünü başta evime sonra yakın çevremde barınamaz antepteki satışlarında başarılar.
Vayyy bee demekki yediği çanağa sıçmak bu demekmiş.!!
Belki Doğanay konusunda haklısınız fatih bey ama... Sizin koskoca yönetiminizin hepsi esnaf...hiç mi kimseyi bulamadınız 1 senedir..
Beğendim!

Puanlar: 2

You voted ‘up’

bir daha bu markayı almamayı düşünüyorum. Nankör Doğanay...
adem bey hepsi esnaf olabilir fakat bütçe olayı var bilirsiniz doğanay firmasının bütçesi var ise burada kullanmalıydı sorun bu ki taleplerde cevapsız kalmış yazıyor. bende demirspordan yana kullanmasını beklerdim. antep in sayılı esnafları var onlar neden olmadı peki ? orda bulamadılarda adanayamı kaldı antep.
resmi internet sitelerine girip mail atabilirsiniz almıyoruz aldırmıyoruz bilesiniz diye .. ben attım..
Kalemi saglam arkadaşlar Şöyle usturuplu bir yazı yazında kalaylayalım şu doğanayı
kim bundan sonra doğanay ürünü alır onun..........
Fenere gs bjk reklam verse anlarim da antep neyin nesi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor