Hakem maçı katletti!

Ptt 1.Lig'in beşinci haftasında kendi sahasında Kayserispor'a 2-1 kaybeden Adana Demirsporspor'da adeta hakem faciası yaşandı.

Sezona iyi bir giriş yapan Mavi-Lacivertli takımı Ali Palabıyık yanlış düdükleri ile adeta katletti. Her kararında rakip takım için düdük çalan Palabıyık, Adana Demirsporlu futbolcuları çileden çıkardı ve galibiyetten etti

Fırtına gibi esen Adana Demirspor'u hakem Ali Palabıyık durdurdu. Skandal bir yönetim gösteren Ali Palabıyık verdiği her karar birbirinden gülünç ve yanlıydı. Adana Demirsor 19.dakikada Özgürcan Özcan ile öne geçti, 36'da Kayserispor Nobre ile beraberliği yakaladı. Maçın skandal hakemi, bu golden sonra Tayfur Bingöl'ün hareketine direk kırmızı kart gösterdi.

İkinci yarıda da yanlı kararlarına devam eden Palabıyık gözünün önünde Kayserili futbolcunun eline çarpan pozisyona 'devam' dedi. 

Adana Demirsporlu taraftarlar  karşılaşma boyunca hakeme sert tepki gösterdi.

Yorumlar

o hakemin allah belasını versin
..........bu noktalar hakem hakkında çok şey ifade ediyor,yine birileri düğmeye basmış,kayseriyi kurtarma planı devreye alınmış eğer bu maçtada mağlup olsalardı onalar için çok kötü olacaktı vaziyet,türk futbolunun hali ortada federasyon hala ne için görevde ?
hak yiyenin ...............
Hakem maçı katlettimi!!!! Maçın düpedüz anasını s......i!!! Çoluğun çocuğundan bulursun inşallah!!!! Kusura bakmayın arkadaşlar beddua okuduğum için ama böyleleri hakediyor çünkü emek hırsızlığı yapiolar düpedüz zi... Evlatlari!!!! Halen hincimi aladim!!!! ben nasil uyuyamiyorsam sende gecelerce rahat uyuma !!!!

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor