2 sezonda 7 teknik direktör!

Adana Demirspor Ptt 1.Lig'de geride kalan 2 sezonda teknik direktör değişiklikleri ile dikkat çekiyor.
Geçen sezon başında Mavi-Lacivertli takımı şampiyon yapan Ercan Albay'ın yerine Güvenç Kurtar göreve gelirken lig başlamadan teknik direktör değişikliğine gidildi. İstifa eden Kurtar'ın yerine Osman Özdemir geldi.
Ligin ilk 5 haftasında galibiyet alınamaması ve Kayseri Erciyesspor'a 5-1 mağlup olunmasından sonra Osman Özdemir'i gönderen Adana Demirspor Mustafa Uğur'u göreve getirdi ve başarılı teknik direktörle play-off oynadı.
Adana Demirspor bu sezona Mustafa Uğur'un yerine deneyimli teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde başladı.
Adana Demirspor ligin 12 haftasına kadar sadece 2 galibiyet alabildi. Karşıyaka maçı sonrası teknik direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırırken geçen sezon takımı play-offlara taşıyan Mustafa Uğur göreve geldi. Şimşekler'e yine 'Uğur'lu gelen teknik direktör de 12 hafta takımın başında kaldı. Mustafa Uğur bu periyotta sadece 4 kez mağlup olurken 6 galibiyetle Adana Demirspor'u alt sıralardan uzaklaştırdı. Bucaspor mağlubiyeti sonrası görevden ayrılan Uğur'un yerine Nurettin Yılmaz geldi.
Nurettin Yılmaz ise 3 maçta görev yaparken 3 mağlubiyet aldı. Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Ercan Albay takımın başına getirildi. Mavi-Lacivertli takımda 9 maçta görev yapan 'İmaparator' lakaplı hoca 3 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Yorumlar
28.04.2014 15:41
Puanlar: 1
28.04.2014 17:11
Puanlar: 3
28.04.2014 18:47
Puanlar: 6
28.04.2014 19:38
Puanlar: -1
Yeni yorum ekle