Şimşek fırsat tepti!

Ptt 1.Lig’in 3.haftasında Adana Demirspor deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı goller vardı. Maça hızlı başlayan Adana Demirspor henüz 9.dakikada Mehmet Eren’in harika golüyle 1-0 öne geçti. Ancak 1461 Trabzon’un cevabı gecikmedi. Sadece 7 dakika sonra Barış Memiş sağ kanadımızdan gelerek attığı golle skoru eşitledi. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Adana Demirspor Kamerunlu golcüsü Rostand ile girdiği pozisyonlarda golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

1461 Trabzon:1-1:Adana Demirspor

Stad: Akçaabat Fatih

Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Hakan A. Gökbilgin, Emre Suna

Adana Demirspor: Şener Özcan,  Kamil Çörekçi (58’ Mesut Saray), Yiğitcan Erdoğan, Jan Rajnoch, Kerem Can Akyüz, Erçağ Evirgen (45’ Özgür Öçal), Efe İnanç, Gökay İravul (88’ Yusuf Akyel), Mehmet Eren, Juninho, Rostand Kouemaha

1461 Trabzon: Bora Sevim, Göksu Alhas, Oğulcan Gökçe, Gökhan Alsan (79’ Mehmet), Barış Memiş, Alim Öztürk, Taha Balcı (58’ Yakubu), Toric Jebrin, Mustafa Akbaş, Savaş Yılmaz, Oktay Demircan (72’ Batuhan)

Goller: 16' Barış (1461 Trabzon), 9' Mehmet Eren (Adana Demirspor)

Sarı Kartlar: Barış (1461 Trabzon)

Yorumlar

şu erçağı ilk 11 de başlatmasa artık hoca ? 3 maçtır bi katkısı yok juninho pasifti bu maç bide
mehmet eren tek başına çabaladı helal olsun.ayrıca bu takıma çok iyi bir kaleci lazım bugün net olarak görüldü
ruyamı göruyorum, trabzonun u 19 takımını yenemıyoruz, bu takımın ayakları yere degmelı arkadaş,,, basının poh pohlamasından bıktım, ıdarecılerın havasından, shovun dan bıktım, u 19 takımına bu kadar pozısyon verılırmı, hakem buz gıbı penaltılarını vermedı, o nu da vese ne oolacaktı.
ucuz kurtulduk,adamların son saniyedeki penaltısını hepimiz gördük..........daha iyi olabilirdik.zamanla daha iyi olacağımızdan eminim
evet ! rostand diyenler!!!!!!!!!!!!!.ben söyleyim bu rostand dan bir halt olmaz.90 dakika boyunca rostand ın sayesinde 1 kişi eksik oynadık.üstelik 2 tanede % de 100 lük gol pozisyonunu harcadı.rostan o iki pozisyonu gol yapsaydı maçı kopartmıştık.yazıklar olsun hele o 2.pozisyonu nasıl olurda bir golcü golü atamazda havaya diker anlamadım.ama bu rostaand havaya da diker,stadın dışına da atar.ilk 45 dakika ise erçağ da sahada yoktu.geçen sezon ki erçağ nerde şimdi, ki erçağ nerde.ilk 45 dakika ise erçağ ve rostandın sayesinde 9 kişi oynadık.ikiside sahada yoktu.
Net olarak gördüğün lazım olan çok iyi kaleci olsaydı gol olan o topu çıkarabilirmiydi??? Yada şener'in 2 metreden çıkardığı topu yermiydi yemezmiydi... Şener iyiydi ama haklısın tabi 1 kaleci daha alınmalı . M.Eren çok iyi. Mesut, Rostand 3 metreden 7 metre kaleye nasıl gol atılır idmanı yapsınlar...
bakalım sen yarın manisayı yenebilecenmi ? içindeki 4 ü çıkarda gel hadi bakim hadi
lan anten sen rostandı her yorumda böle taraftarın önüne atarak demirspora iyilikmi yapıyon artis,geçen hafta niye böle çıldırmadın ? akıllı yorum yap düşman ekmeğine yağ sürme ok
ya iyi güzelde bu nasıl taraftarlık kendi topçuna davar sıfatını nasıl yakıştırıyorsun ??
ooooooo piskopat erçağ oooooo piskopat erçağ... alın size erçağ. bitmiş adam bırakın duygusallığı bir tane adam geçemiyor bir tane orta yokkkkkkkk. geçen yıl iyimiş bitmiş o bu güne bakarım ben yapamıyormu gönderin kardeşim.
Şenerin o golde yapacağı bişe yoktu defansın hatası
haklsın kardeş adam kamilin sağından atıp solundan geçiyor. rojnock efendi ....... dönüyor topa adam vuruyorda. 2 yıldır yazıyoruz şener yan toplarda bitikkkkkkkkkk. yok kardeşim adamız zaafı.
barış memiş , gökhan , göksu , cebrin, bu takım mı u 19.. siz görmediniz herhalde barış memiş hayatının topunu oynadı.
ercag cok kötü mehmet eren sag kanada geçince çok etkili oldu .. ercagın yerine mesutun üzerinde durmak gerek daha etkili.. bal liginden bir tane forvet al getir rostandın oynadıgı kadar oynar biran önce çare bulmak gerek rostandla lig bitmez arkads çok kötü..
Defansta Jan Rajnoch da ağırkalıyor topu bırakıyor dişarıçıkacak diye arkadan gelen jebrin ona yetişiyor vurduğu kafa toplar hep rakip takımapas oldu bence özgür öçal da defansın sağında ağır lalıyor orada çokkoşan mücadele eden Rıdvan sakat olmasa ooynar kamil çıktıktan sonra sol taraftan geldiler özgürün yeriilk oyunu girdiği gibi sağ tarafın önünde önünde sağ açıkoynar
YÜCEL HOCA BÖYLE DEVAM EDERSEN 95-96 SEZONUNDAKİ GİBİ 7 MAÇLIK BİR SERÜVENİN OLUR.SEN BU OYUNU ÇÖZEMİYORSUN.YUSUFU 88 DE OYUNA KATIYORSUN AYIP ŞU MAÇI ALAMIYORSUNUZ.BİRDE BAZI BÜYÜKLER OLMAK ÜZERE KİM İDDAA OYNAYIP MAÇ ALMAYIP CEBİNİ DOLDURURSA KEFEN PARASI OLSUN.
.takım olarak erçağ ve rostandın dışında genel olarak iyiydik.fakat bu 2 topçumuzun sayesinde 2 kişi eksik oynadık.takımımızın en iyileri efe ve mehmet eren di.bu transfer sezonu bitmeden rostandın gönderilip yerine daha hareketli ve süratli bir golcü alınması lazım.rostand ın oyun tarzı kesinlikle emenike ye benzemiyor.höyük gibi sahada geziniyor.allah için bir o kadar boyla bir tane kafa vuruşu olmaz mı ya.haftanın en güzel golünü atmayla buiş olmaz.ben emenikeyle kıyaslarken;yücel hoca golcü ararken emenike tarzı istiyorum dedi diye emenikeyle nukayese ediyorum.emenike de bir forvet için tüm yetenekler var.ama bu emenikenin yeteneklerinden kaç tanesi rostand da var anlıyamadım.ne sürat var,ne çalım var,ne çeviklik var.forvete alacağımız golcü rostand dan çok daha iyi olması gerekir.
yücel hoca'nın 88.dakika da yaptığı oyuncu değişikliğinden beklentisi ne acaba?
rostand 3 mactir rezil acil santfor alinmaliiii
Bu rostlandın ne kadar yetersiz olduğunu hoca göremiyor mu anlamış değilim...Hala forvet hattına bi transfer yapılmadı 4.haftaya giriyoruz....
m. erdem duygusallığa yer yok şener iyi bir kaleci ama şampiyonluga oynuyacak takımın kalecisi olamaz bu net olarak ortada
nasıl mac ızlıosun ads ugur...sener e atıp durma art nıyetlı yazdıgın cok bellı..bızde kalecı alınsın dıorz ama sener cokta kotu demıorz ayrıca bu macta senerı nıye elestırdıgın bellı..rostand gucsuz ve cok yavas ercag cok katkısız
Bu kadro ile şampiyon olamayız Taşeronlar adam gibi adam alın 2 forvet. 1 orta saha
BIR TEREDDÜTÜN ROMANI Ne denılebılır kı bılmıyorum.Peyamı Safa nın güzel bır eserını başlık olarak seçtım.Şampıyonluğa oynayacak bır takım kurduk denılıyor.Bu kadro mu şampıyon olacak.90 dakıkanın sadece ılk 10 dakıkalık bolumunde normal bır takım görüntüsü gördük sahada.Maç sonuna kadar kocaman bır sıfır değıl mı.Bu gün alınan 1 puanı maalesef bızım takımımız değıl hakem almıştır.Rakıp takımın 2 tane net penaltısını es geçerek. Gelelım futbolcu değerlendırmelerıne.-Kaptan Efe den başlamak gerekırse koskoca 90 dakıka sahada sadece adı vardı.Kaptan sorumluluk almak zorundasın.Sahada azıcık kıpırdayan M.Eren ve A.Kamıl vardı.bırde kalecımız.Ahmet Kamıl değışıklığı neden yapıldı anlamış değılım.Unutmadan bırde dakıka 88 de yapılan değışıklık neyın nesıdır.Takımımızın kesınlıkle bır 10 numaraya ıhtıyacı olduğu aşıkardır.Şampıyonluktan bahsedeceksek en az 3r tane dırek oynayabılecek transfer lazım.Ilerıye topu taşıyabılecek sahada bır adamımız yok.Takım ıkı pas yapamıyor.Maalesef bu oyun ve kadro yapısıyla şampıyonluk çok uzaklarda.Saygılarımla.
sana yürü be derim efeye nasıl laf söyluyon nasıl maç izliyon adam her rakip bozmada var orta sahada a.kamil sakatlandı ondan çıkardı sen maçı nerenle izledin ben şeneri beğenmeyen biri olarak evet bugun maşallahı vardı ama ilerisi ne olur mechul bu takımda 11 de oynamayacak bugun iki adam vardı erçağ ve rostand maşallah ikiside kırkpınara adaylar
bitmiş erçağ bitmiiiiş. yürümekten aciz.1 tane orta yapamanmı ya. sumo güreşçisi gibi. ne adam geçebiliyor ne orta yapıyor ne gereğin var gözüm. kulübede oturacak forma bulabilirsen git otur....

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor