FIFA'da Adana Demirspor'a ceza

FIFA Disiplin Komitesi, Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası verdi. Takım sezona eksi 6 puanla başlayacak...

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "FIFA Disiplin Komitesi tarafından Adana Demirspor Kulübüne 1 dosyadan toplam 6 puan tenzili cezası uygulanmıştır" denildi.

Yorumlar

Elde var bir. Bu başlangıç
bunlari 1 ay once yazdik, en az 30 puan silme cezasi gelecek, ADS batmistir, toplanan paralar Murat Sancagin batmis kulubune verilmemelidir, yeni bir kulup kurulmalidir, sifirdan baslanmalidir bu ise. Ornegin adana fk 01 kulubu ile anlasilip adi Yeni Adanademirspor yapilabilir. Murat Sancakspor dan kurtulunmali ve hic bir toplanan para verilmemelidir.
peki birader gulübü tarihiyle birlikte satan soysuzlara yok mu bişey? hadi yeni gulüp gurdun buradaki 86 yıllık tarihi oraya nasıl transfer edecen bide onu söyle. adam hepsinin sahibiyken sonra ortakmı çıkacan?geöti o işler geçti zamanında şirketleştirilmeyecekdi yırtındık ama bizi kim dinler. fasafiso yorum yapmayın kendinize yeni sevdalar bulun.uykudan uyanmadıınız ve renkli rüyalara tav olduunuz için getti gosgoca gulüp mazisiyle beraber.
Her yıl bir alt küme kaçınılmaz maalesef
Dosya 1. - 6 puan. Dosya 40. - 240 puan = Bal lig. Matamatiksel durum bu. Acı ama gerçek. Fifa cezalarından ve borç batağından kurtulmak için Çınarın kanunlar gereği isim değişikliği yapması şart olmuştur. Sancak isterse iflas eder, bizde ondan kurtulur, yeni bir dirilişin önü açılmış olur.
Eksi 6 ile başlamak çok kötü. Devamı da gelir sanki. Bu takım neden böyle yönetildi? Koca çınar böyle mi olmalıydı?
1 dosyadan -6 puan..Kaldı 39 dosya..Yani :Amatöre marş marş..
murat sancak tutuklanmalıdır
Olmasaydı sonumuz böyle ama olan olmuş yapacak birşey yok takımı bırakacak halimiz yok kim neye gücü yetiyorsa takım için o yapılmalıdır sonu hüsranda olsa elimizden geleni yapalım biz yaptık başaramadık deriz ya birşey yapmiyanlar yüreği sızlamicakmı en azından her hafta stadı dolduralım tepkimizi orda gösterelim dikkat çekelim buda birdeydir en azından birşey yapmamaktan iyidir spor kamuoyunun dikkatini çekersek taraftar olarak gerisi gelir en azından baskaları sahip çıkar takıma sahipsiz bırakmayalım bu koca çınarı
Taraftar grubunda hala durumu idrak edemeyenler var kuruş yardım verilmeden valilik kontrolunde bekletilip takım isim değiştirip sancak belasından kurtulunca o para kullanılmalı. Yoksa her kuruş sancağın cebine gider artık idrak edelim şu an her yardım sancağa dır. 800 milyon imkansız ödenemez
Yeni bir tosuncuk vakası yaşanıyor uyuyorlar..Neymiş toplanan para kadar hisse verecekmiş??..50 trilyon toplasan altın hisse gene kendisinde olacak..Bu kulüp iflas etmiştir ve kimse kurtaramaz..Ne izan yoksunu insan var bu ülkede..Verdiğiniz her kuruş malum şahsa gider çünkü kulübün sahibi kendisi..Gidin Menderes Kutlu ile anlaşın ve yeni bir isimle yola devam edin ör..O zaman para yağar o yeni kulübe..Malum şahıs ne yaparsa yapsın isterse kulübün kapısına kilit vursun..Avane olmayın ve söğüşlenmeyin...
Sancak murat efendi hani diyordu yaa, bu kulübe zarar erenler vınlasın diyordu. Asıl kendisinin vınlaması gerekli. Nokta.
Murat Sancak kulübü bile bile batırmıştır ve bu iflası kendisine hak görmektedir. 3 sene ailesinden işinden feragat ettiği için kulübü böyle borçlandırıp kaçmayı normal karşılamaktadır. Kefilim kardeşim dediği metin korkmazla birlikte kulübün ismini kullanarak 50 milyon euro yani 2 milyar tl borçlandırmışlar, büyük vurgun yapmışlar. Masak bu vurgunu ortaya çıkarmalıdır.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor