Montella'dan galibiyet sözleri

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Atakaş Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu galibiyeti, başkanımızın vefat eden sevgili annesine armağan ediyoruz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Atakaş Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Montella basın toplantısında konuştu.
‘İLK YARI ENDİŞELİ OYNADIK’
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galibiyetin ardından, “İlk yarı ortada geçen bir maç oldu. İlk yarı endişeli oynadık. Endişe varmış gibi oynadık ama ikinci yarıya çok farklı bir şekilde çıktık. Çocuklar da sonuna kadar iyi mücadele verdi. Kompakt bir şekilde böyle bir takıma karşı oynadığımız için mutluyum. Çok fiziksel ve iyi yerde olan bir takıma karşı oynadık. O yüzden tebrik ediyorum. Başkanımızın vefat eden sevgili annesine bu galibiyeti armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorumlar
07.11.2021 23:48
Puanlar: 19
08.11.2021 11:01
Puanlar: -4
Yeni yorum ekle