"Kupada şans bulamayan oyuncular oynayacak"

Adana Demirspor teknik direktörü Uğur Tütüneker haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında öncelikli olarak kupa maçını değerlendirdi.
Kulüp Başkanı Murat Sancak’la görüştüklerini ve 25 Eylül Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında sakatlıktan çıkan ve şans bulamayan oyunculara forma vereceğini belirten Tütüneker, "Baktığımız zaman iki takımımız var gibi görünüyor. Şans bulamayan oyuncularımıza da forma vermemiz lazım. Oynamayan herkesi Türkiye Kupası maçında oynatmak istiyoruz. Fizik düzeyi geride kalan futbolcuları üst seviyeye taşımak için bu fırsatı değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.
"Çıkışımızı devam ettireceğiz"
Beklentileri fazla artırmak istemediğini ancak mavi-lacivertli takımın iki haftada önemli bir gelişme kaydettiğini ifade eden Tütüneker, "Çıkışımızı devam ettirmeye çalışacağız. Çok uzun bir yolumuz var. Güzel bir istikrar yakalayıp, şampiyonluğa gitmek istiyoruz. Kupa maçından sonra, Altınordu’yla bir maçımız var. İyi konsantre olup, orada da galip gelmek istiyoruz. Başkanımız da çok emek veriyor, şampiyonluğu çok istiyor. Umarım camiamıza, taraftarımıza güzel günler yaşatacağız. Gece gündüz bunun için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
24.09.2019 16:28
Puanlar: 9
24.09.2019 17:47
Puanlar: 25
25.09.2019 13:17
Puanlar: 17
25.09.2019 07:24
Puanlar: 14
25.09.2019 20:31
Puanlar: 10
Yeni yorum ekle