Kulüpten Ümit Özat haberlerine yalanlama!

Fanatik gazetesinin haberinde Adana Demirspor'un teknik direktör Ümit Özat ile yolların ayrılacağını ve Orhan Kaynak'ın göreve getirileceği belirtildi. 

Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamada bu haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 

Kulüpten yapılan açıklama aşağıdaki gibi;

"Bugün akşam saatlerinde ulusal bir spor gazetesinin İnternet sitesinde teknik direktörümüz Ümit Özat’ın görevden alınacağına dair haberler yer almaktadır. Hatırlanacağı üzere Teknik Direktörümüz Ümit Özat ile lig maçlarımız devam ederken aynı zamanda Play-Off maçları oynanmadan önce, hocamız ile yeni sözleşme imzalandığını ve 2019-2020 sezonunda takımımızın başında olacağını spor kamuoyuna duyurmuştuk. 
Bu tarz hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ediyoruz. Hocamız dün Adana’ya gelmiş ve 2019-2020 futbol sezonunun ilk antrenmanda takımın başında yer almıştır. Yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde her şartta takımımıza destek olarak şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz. Adana Demirspor Ailesine zarar vermek isteyenlere fırsat vermeyelim."

Yorumlar

Ümit hoca ile devam edilmesi doğru karar. Geçen seneki istatistiklere bakarsak başarılı olduğu kesin. Böyle haberler istemiyoruz artık. Ümit hoca başarılı olacaktır inşallah.
Beğenmedim!

Puanlar: 5

You voted ‘down’

Orhan kaynak adana nın evladi getirmezler.futbol bilgisi daha güçlü insallah gelir.abisi kayhan kaynak Demirspor da vefat etti.onun hatirina biseyler yapar.saygilar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor