Zeydan Karalar'dan prim müjdesi

Mavi-Lacivertli takım prim müjdesi... Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar, Süper Lig'e yüksenilmesi durumunda 2 Milyon TL prim vereceklerini belirtti. 

Başkan Karalar yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkması durumunda 2 milyon lira prim vereceğimizi siz sevgili kardeşlerime müjdeliyorum. İnşallah Süper Lig hasretimiz bitecek. Çünkü bu şehir, bu güzel insanlar her şeyin en süperini hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Süper Lig'e yükselme adına Adana'da oynanan 0-0'ın Play-off Yarı Final rövanş maçında saat 16:00'da Hatay'da Hatayspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

HAYDI ÇOCUKLAR SUPER LIG OZLEMIMIZE SON VERELIM ADANA DEMIR SPORUMUZA SUPER LIG COK YAKISACAK
Alın size pote ne yaptı oyuna girdi gireli pote aşıkları alın
Zeydan bey kimin parasını kime veriyor hayırdır ya..
Lan sende bi ..............süperlige çıktık da zeydan başkanın vereceği paralar mı dert oldu sana...................... kendi çöplüğüne.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor