Zoraki başkan olmuş

Adana Demirspor başkanı (!) Kazım Bozan'dan önemli açıklamalar.

Adana Demirspor başkanı (!) Kazım Bozan bir gazetecinin sorduğu soru üzerine; "38 milyon TL ibra edilmiş borç var bu işi tek başımıza yapamayız. Gelir sıfır gider çok. Cuma namazından çıkıp kongreye gittik. Ortada ne liste var ne bir söz. Ben Adana Demirspor zor günler yaşamasın diye aday oldum. Başkanlık niyetim yoktu. Gelen tepkilere göğüs gerdim ve sosyal medya hesabını kapattım. Ama ben onlara sesleniyorum. Bazıları ile telefonda konuştum ikna oldular." açıklaması yaptı.

Yorumlar

Kim ikna olmuş acaba ?
Kim bana soverse sovsun .... , beter olsun lar amatöre düşsün takım tiskindim kulübü icraya veren adam başkan oldu , ne hali varsa görsün , hadi ben sıradan taraftarim .... önde gelen büyükler nerede ha bana biri bunu aciklasin maça gidenin kendi sahsina .... , kosssskoca kulup ne hallere geldi , muslehak hepimize resmen. Bizim ile dassak geciolar , biri artık yeter dur desin lan durrrrr desin , ticari amac olmuş kazim denen efendi borcunu kapatıp gidecek , bir dahaki seçime bende adayim kredi borcum var kapatmam gerek desteklerinizi bekliyorum , bu ne sacmalamis demeyin bukadar aciz durumdayız ,
Aynen kardesim yanindayiz
kim kimi ibra etti acaba ..............
sedat sözlünün açıgını mehmet gökoglu mehmet gökoglunun açıgını kazım bozan kapatmak için kullanıldı ve bunların açıkları ibra edildi bunlada onur olsa kulübün önünü bırak adanada gezmemesi lazım bazı insanlar her şeyi biliyor ama göt korkusundan konuşmuyorlar
şehir ve ülke dışında olanlar nasıl üye olabilir bilgi verirseniz seviniriz saygı ve selamlarımızla
bügün her gün kaç kişi üye oldu isimleri ile açıklansın
zorla bir şey olmaz hata yaptım de istifa et bir an önce
sokaktaki ........... daha onurlu be.kulüp başkanlğıymış,zoraki başkan olmuş mış muş mış ...sanane ....... demirspodan..sen önce git icra dairelerine olan borçlarını öde.kulüpte artık .......... bişe kalmadı.haberiniz olsun...
Gulermisin aglarmisin? Adam baskan olmak istemiyor. Zorla baskan seciliyor. Sonra tepkilerden dolayi sosyal medyadaki hesaplarini kapatiyor ama baskanligi birakmiyor. Birisi bana anlatsin bu dediklerimde bir yanlislik varmi? Baskan olmak isteyen ve hazirligini yapmis olan adayin yerine hazirliksiz baskan olmak istemiyen adam baskan seciliyor. Benmi delirdim yoksa?
Almanyada yaşıyorum nasıl üye olabilirim bilgi verirmisiniz
kulübün sulardaki idari binasını arayın. yardımcı olacaklardır.
Lan sen bizle dalga mı geçiyon? Niye aday oldun O zaman? Takımın parasını cebe atıp icra dosyalarını kapatacaksın,hepiniz bu takımı yediniz. Size oy verenlerin ben var ya ... Sen orda olduktan sonra maça gidenin şahsına .....defol git.
5 dakikada Beşiktaş 3 dakikada başkan ancak Demirspor da seçilir. Yeni gelecek başkanın bu süreyi daha aşağı çekmesi gerekiyor. Çok uzun bir süre 3 dakika. Aslında 1 dakika bile yetebilir böyle delegelere!!
yazıklar olsun bizim gibi taraftarlara ki sevdamızı, davamızı böyle ciğeri beş para etmez adamlara bırakmışız. bundan sonra yok öyle yağma, gurbette de olsam kongre üyesi olup sizin gibi çıkarı her şeyden önce gelen, karaktersizlere meydanı bırakmıyacaz.
Gönüllü başkan adayı vardi zaten sen ne ............ aday oldun.
Seni kimler piyon olarak ortaya attı ? Sana oy veren 148 kongre üyesi (sözde taraftar) kimler ? Esas tepki gösterilmesi gerekenler perde arkasındakiler. Son olarak bakalım gelen tepkilere kaç gün daha göğüs gereceksin ? Kendi ipini kendin çek ve hemen kongre kararı al..
Sen de .......... ................ Kazim Bozan...
Utanmadan bile namazdan cikip kongreye gittim diyor ........ ............. evladi...
Bu ............ oy verenler de ................
Bi defolup gitseniz de şu Arma artık kurtulsa sizden binlerce insanın Ahı üzerinizde birakmasin yakanizi
Kongre kararı aliniyor kazım bozan görevini yaptı.
........... en iyisi sensin. Katakulle islerini iyi bilirsin. Sen zoraki olduysa ya imam efendinin yada gokoglunun temlikleri rahat alsinlar diye aday oldun ve ibra ettin. Seni gidi cin seni. Ama senden daha buyuk cinler var seni carpar..
biraz ........ biraz ........... varsa Başkanlığı hemen bugün bırakır Nilay hanima
Aynı geçenyılki Gaziantepspor kulübü durumundayız.
..... çocuğunun yüzünde nur yok...
sana oy verenlerin..
HABER ADS BIRAKIN BU BAYAT HABERLERİ KULUBÜN SİTESİNDE VAR.27 HAZİRANA KONGRE KARARI ALINMIŞ ÇOĞUNLUK OLMAZSA 4 TEMMUZA.NE DEMELİ NE YAZMALI KİM BUNLAR NEDEİR NECİDİR BUNLAR DEMİRSPORLU ÖYLEMİ NİYE 27 HAZİRANA 4 TEMMUZA BİZ NE ZAMAN TRANSFER YAPACAĞIZ KAMPA GİDECEĞİZ.KENDİLERİ ÇALSIN OYNASIN.HADİ ULAN ÇIKSANIZA ORTAYA DERNEK BAŞKANLARI GRUB BAŞKANLARI ADAYIK DİYORDUNUZ.KAYYUM GELECEKMİŞ ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
Sahte uye ve hatira binaylen yapilmis uyelerin ilk mucidi gökoglludur. Ikinci mucidi bu kazim dir. Bunun dukkaninin oldugu sitede bu onune geleni uye yapmis. Gidin sorun. Millet orda. Zaten kulaktan kulaga dolasan bu zip zip onune gelene benim uyelerim var deyip şantajvari konusuyirmus. Ancak kime sijayet edeceksin sedat efendiyemi gökoglunami yoksa seloyami.. bu nedenle menfaate dayali iliski pamuk ipligi ile devam etti. Olan durust vefakar taraftara oluyordu. Toptancilar sitesinde bunu sordugunuzda fatura satan adam olarak biliniyor. Buda yasal olarak sucmus. Bu denli şaibeli adamin demirspirda ne isi var diyeceksinizki beyler malumunuzdur kebapci selhattin, sedat sozlu imam ikilisi, ve gökoglu..
kazım bozan nın ismini adana da kaç kiçi biliyor,bu işler hatırla olmaz,kafana göre başkalarının dolduruşuna gelip başkan adayı olunmaz.kendine yakışanı yap İSTİFANI VER!
Abiler kazim denilen muhterem alacagini almistir. Edip abi buna sahtekar demedimi dedi. Kim tuttu bunu kulupte diger idareciler. Demekki bu zart getir gotur islerini yaparken sahsinada yatirim yapti. Gokoglunun mali butcesini onaylamis oldu. Demekki bir idarecinin çapina bakacaksin. Cikin atikop denilen siteye gidin birebir sorun kac tane zoraki uye yapmis. Olay tanamen hile uzerine kurulmus. Gekecek yonetimin ilk isi bunu ihrac etmek olmali. Veya istifa ettirilmeli.
Adanademirsporu desteklemeye gelen 3 kuruş harcligina mac bileti alan Çor cocuga yazık.cocuklarin hayallerini yikmayin sevgili baskan adaylari.her sene küme dusmeye oynayan takim istemiyoruz.adanali futbolcular lazim.rahmetli kayhan gibi ercan aslankeser gibi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor