Zannedersin Hint kumaşı

TFF 1. Ligin 25. Haftasında Elazığ’da 4-2 kaybettiğimiz karşılaşmayı katleden hakem Onur Karabaş, TFF’na göre bulunmaz bir nimet.

Verdiği kararlar, penaltı ve kırmızı kart ile 0-1 önde olduğumuz ve herşey Adana Demirspor’un lehine iken karşılaşmayı katlederek 4-2 kaybetmemizi sağlayan Onur Karabaş TFF’nin gözde hakemi olarak 7 günde tam 3 karşılaşma yönetti.

Yanlış okumadınız

7 günde üç karşılaşma

TFF tarafından ilk olarak 12 Mart tarihinde Giresun-Eskişehir karşılaşmasında görevlendirilen Onur Karabaş, bu karşılaşmadan 3 gün sonra 3-0 biten Karşıyaka-Gümüşhane karşılaşmasını yönetti. Gümüşhane basınına göre; bu karşılaşmada verdiği kararlarla lider Gümüşhane’yi budayan ve Ankaragücü’nün lider olmasını sağlamak için elinden geleni yapan Karabaş, 2. Ligde belirleyici bir rol oynadı.

Bu karşılaşmadan da 4 gün sonra Elazığ-Adana Demirspor karşılaşmasında düdük çalan Onur Karabaş, böylelikle 7 günde toplam 3 karşılaşma yöneterek “bulunmaz bir nimet” olduğunu göstermiş oldu.

Yorumlar

Millet bu ......tff nin tetikcisidir ve demirsporumuzun dusurulmesi icin bugun dugmeye basilmistir herkesi dikkatli olmaya gerekenin yapilmasina davet ediyorum
engin istifa etmelidir göreve ercan albay gelmelidir işte playof a gitmenin formülü
adında onur var ama senın kadar onursuzu yoktur bu memlekette....
engin hoca ads mize yakışmıyorsun istifa edersen seviniriz
Hakemde eğer gurur ve onur varsa bir an önce istifa etmelidir, yeter artık federasyon ve hakem kurulu; demirsporun hakemlerin gaspetmesi sonucu kaybettiği bu kaçıncı puan oldu.
Arkadaşlar ayakla oynanan oyunda ayak oyunları yapanların allahım bin türlü belasını verir inşallah....Siyasetle futbol yönetilmemeli yazık çok yazık. Futbolcuların emeğine taraftarın emeğine Şehrin emeğine yazık ediyorsunuz büyük ah alıyorsunuz.
Hakem hata yapabilir o da insandır ama tüm yanlış kararları bir takım aleyhine veriyorsa tetikçilik yapıyor demektir
Engin İpekoğlu istifa etsin ve onun yerine Ercan Albay gelsin
Bu bitmediniz...
Lanet olsun bu kadroyu kurana
Hay o ercan albayiniz batsin ya burasi 1.lig 3.lig deil bizi cikartsin simdi engin kalmali seneye 2yil ust uste calisan bi hoca olsun 3ay a bi hoca degisrsek yine ayni olucak bu maci tff yetkillileri izlemeli bnce bi takim nasil katledilir herkez gordu altdaki her takim yenio bu hakemlerle allah gostermesin heran hersey olur acilen 6puan almaliyiz
Onur efendı bu ligde oynuyorsan bunu Ercan albaya Borçlusun bu ligde kaldıysan yıne Ercan al aya borclusun gedırdıgınız hocalar ne yaptı,aktı vefayı unutma,yaşadığın 3 şampiyonlukta Ercan albay hocamızdı,
şerefi olan istifa eder
Bi arkadas yazmista burasi 1.lig ücüncü lig deil diye Ercan albay yapamaz diye nerden bilion yapamaz diye allahina kadar hem yapar anladinmi!!!! Onca teknik direktörler gelip gitti inan bana onlardan kötü olamaz!!!!! Sans verilmediki adama sampionluktan sonra!!! Futbol bilgindende aenin süphe ederim arkadasim..... Sende topu karpuz zannedenlerdensin mutlaka Hadi Kolay gelsin!!!!!
yönetim istifa etmelidir
ERCAN albayı eksileyen Adanademirspor düşmanıdır çekilin Lan kedicikler kendi sayfanıza.demirsporumuz play off istiyorsak Bunu ancak ve ancak kendi evlatlarımızla başarabiliriz.
Belliki bir yerlerden emir almış.takım öne geçince başladı gorevini yapmaya.önce tiagoyu attı ardından el olmayan pozisyona el verdi ve berkay a sarı kart gösterdi.ilk gollerinden once faul vardı vermedi.ikinci golleri ofsayt.üçüncü golleri uydurma penaltı.bizim penaltı da bariz gol şansı vardı.penaltıyı verdi sarı kart göstermedi.üstelik penaltı yaptiranin sarı kartı vardı.yani tetikçi hakem verilen görevi yaptı.yazıklar olsun ne diyelim.bir lafimda bizim kalemizi koruduğunu iddia eden emrullah beye.ya tam bir malın biriymissin.uçan manda gibisin uzaktan atılan şutları hep içeri aldın.sanada sana o görevi verenede yazıklar olsun.
Onur denen arkadaş sen nasıl futbolu takıp edıyorsun bızı 3sene önce bu ligde kalmaması sağladı Ercan hoca 1998 de bu ligde Adanaspor'u sampıyon yaptı barı bunları bılmiyorsan bızı3 defa şampiyonluk yaptı buna saygı duy eğer demırsporluysan burda Ercan hocaya saygısız davranılmasını sıttetle kınayalım ve sahıplenım büyük Çamıamıza bu yakışır saygılar
ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.SAKIN OLA 1999 SENDROMUNA DÜŞMEYELİM.YOKSA BİZİ DÜŞÜRME MODUNA ALMIŞLARKİ BÖYLE ONURUNU SATAN ŞEREFSİZLER MAÇ YÖNETİR.VİCDANI VARMI İNDİĞİN UÇAKTAN EVİNE VARAMAZ İNŞALLAH.BU KADAR KADERSİZ BİR TAKIM OLURMU.BİR ZAMANLAR KEBAPÇI DENEN BİRİ VARDI ONUN ÇAKALLARINA YAZIYORUM.ULAN ÇAKALLAR SAHİBİNİZ F.F.YÖNETİMİNDE DEĞİLMİ.NE.AYAK NİYE BİR ŞEY SORUN.BU TAKIM HAKEMLERE F.F.Y.K.TAHKİM KURULUNA YÖNETİME YÖNETİCİLERE TOPÇULARA MENEJERLERLE ÇIKARLARI OLDUĞU İÇİN SESLERİ ÇIKMIYAN GRUBLARA RAĞMEN YİNEDE AYAKTA.
SENİN YÜZ FOTOĞRAFIN ÇEKİLECEK SENDE ÇEKİLECEK YÜZ VARMI.HERİFİ-İ NAŞERİFİN ÖNDE GİDENİ VİCDANI RAHATMI.
yönetim engin hoca nıda al istifa et
bedava otobüs olmayınca bedavacılarda türbünlerde olmuyor
Ercan albay eksıleyenler belliki bırının adamları veya bırkac kişi önemli deyıl önemli olan Ercan albayı sevenler bu takım icin yaptığını bilenler nerde. Duy bu sesi dıenler nerde?
Ercan Albay duy bu sesi!Super lige cıkar bizi!!
Ne cabuk unuttunuz 10 sene sonra sizi superşembe lige çıkaran imparatoru.o sezon en iyi biz değildik ama en çok biz inanmistik
Ercan Albay ads ye en fazla kupa kazandıran hocadır!!
bence başarılı bir hakem değil .tiago ya 2 faulden sarı gösterdi oyundan attı birinci sarı kartı hatalıydı.tiago atılmasa belki maç bu şekilde bitmeyecekti.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBursaspor