Yunus Akgün maça damga vurdu!

Adana Demirspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği Süper Lig'in 18. hafta maçına Yunus Akgün damga vurdu. Mücadelede 2 gol birden kaydeden ve eski takımına karşı müthiş bir performans gösteren Yunus Akgün, bir ilki başardı.

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray, 5 dakikada yediği 2 golle bir anda 2-0 yenik duruma düşerken, Adana ekibinin genç yıldızı Yunus Akgün, attığı 2 golle mücadeleye damga vuran isim oldu.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un kiraladığı 2000 doğumlu futbolcu, Spor Toto 1. Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir pay sahibi olmuştu.

Sezon başında 1 yıllığına kiralanan Yunus Akgün, özellikle Vincenzo Montella'nın göreve gelmesinin ardından performansını gözle görülür bir şekilde artırdı. Başarılı futbolcu, zirve performanslarından birini ise, bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a karşı sergiledi.

Yorumlar

Bu maçta patlama yapacağı belliydi
gene yanılmadık şükürler olsun..Bu maç Yunus'un maçı olmalıydı ve oldu..Keyif veren bu takımı izlemek için 45 yıl bekledim,ölmeden gördük çok şükür..Başkan başta,Sinyor montella ve emeği geçenleri alınlarından öpüyorum..Forza ads..
Yunus geniş alan bulduğu zaman etkili bi futbolcu. Bence Türkiye'de büyük takımlarda oynarsa pek şansı yok. Ya ADS'de devam etmeli, ya da yurt dışına gitmeli bence.
Daha öncede belirttiğim gibi Demirspor un son haftalarda ki en önemli silahı Bravo Yunus tebrikler böyle devam
Nacizane haftalar önce yunusun ligdeki en kaliteli yerli oyuncudur demiştim,milli takıma mutlaka alınmalı vede direk oynamalı diye de belirmiştim. Bravo yunus böyle devam et.Sana tavsiyem de bizi bırakma,kıymetini bizden daha iyi anlıyan takım bulamazsın.
Yunus ve Vargas'ın bonservisi alınmalı, çok değerli oyuncular...

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor