Yeni transferler göz doldurdu

Adana Demirspor’un devre arasında gerçekleştirdiği transferler takıma uyum sağladı.

Adana Demirspor TFF 1. Ligin 18. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaştı. Demirspor deplasmanda rakibini 1-6lık bir sonuçla yenerek en farklı galibiyetini aldı.

Bu karşılaşmada forma giyen yeni transferlerden Dibba, Erkan Zengin, Hasan, Mehmet ve Muhammet’in tamamı taraftarlardan olumlu not aldı. Dibba 69 dakika kaldığı oyunu 2 gol, 2 asistle tamalarken, Erkan Zengin bir gol attı ve 2 golün asistini yaptı.

Orta sahada Hasan, Traore ile uyumlu bir oyun sergilerken defans ve forvet hattında çok çalıştı. Çok pozisyon gelmemesine rağmen kalecimiz Muhammet de kumaşının kalitesini gösterdi. Maçın rölantide oynandığı son 30 dakikasında oyuna giren Mehmet Akyüz de takımın iyileri arasında yer aldı.   

Yorumlar

Herşey mükemmel Allah'ım bozmasin bu güzel günleri.. sadece takımda sırıtan sağ bek Vedat bora yakışmıyor oraya.. ahh şu takımda Süleyman Koç olacaktı.. inşallah sağ bek Okan Alkan ile anlaşılır ihtiycimiz var .
Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederim.gerçekten takımımız çok iyi oynadı.bu voljan şenle erkan zengin dibba ya çok gol attırır.gerçekten çok iyi bir golcü almışız.çevik süratli son vuruşları çok teknik ve soğuķkanlı,topla driplingide çok iyi.daha çok gol atar nazar değmez inşallah.gerçekten hasan kılıç da cuk oturmuş ve troure nin yükünü azaltmış.kalecide iyi fakat aosmanı golün dışında pek göremedik.aosmanın yerine recep niyaz veya onun gibi başka iyi bir oyuncu alınırsa çok rahat hatayı yakalar açık arada ligi lider şampiyon olarak tamamlarız.tayyip talhayıda çok iyi gördüm.rassoul desen solbekte çok daha başarılı.takım oturdukça dahada iyi olacaktır.
tapsu kardeş maçı nasıl nasıl izledin aosman sahanın en iyisi idi haksızlık yapmayın
Tebrik ederim. İş şimdi bu kadroyu yönetmekte. Çok keyifli bir maç izledim, teşekkürler ADS
Her sene bu sene deriz, ama ALLAH ın izniyle gercekten bu sene o sene. Her zamankinden bir kat daha fazla destek takıma başkana ADS ŞAMPİYON
allahim göster bize kudretini biz hak ediyoruz

Yeni yorum ekle