Türkiye Kupası ödül dağıtım kriterleri belirlendi

2014-2015 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nın ödül dağıtımı kriterleri belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 2014-2015 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda ödül dağıtım kriterleri şu şekilde olacak:

-  3. Tur'da mücadele edecek 54 kulübe, kulüp başı 26.200 Dolar katılım bedeli ödenecek.

-  Grup aşamasına kalan 32 kulübe katılım bedeli olarak kulüplere 40.000 Dolar ödenecek. Grup müsabakalarında galibiyet alan kulüplere 40.000 Dolar, beraberlikle sahadan ayrılan ekiplere ise 20.000 Dolar ödenecek.

-  Son 16 Turu'na katılan 16 kulübe kulüp başı 50.000 Dolar katılım bedeli, müsabakalardan galibiyetle ayrılan takımlara ise 100.000 Dolar ödenecek.

-  Çeyrek finale kalan 8 kulübe, kulüp başı 100.000 Dolar katılım bedeli ödenecek. Müsabakalarda galip gelen takımlara 150.000 Dolar, berabere kalan ekiplere ise maç başına 75.000 Dolar ödenecek.

-  Yarı finale kalan 4 kulübe, kulüp başı 150.000 Dolar katılım bedeli ödenecek. Müsabakalarda galip gelen takımlara 200.000 Dolar, berabere kalan ekiplere ise maç başı 100.000 Dolar ödenecek.

-  Final maçında galip gelerek şampiyon olacak kulübe 2.525.000 Dolar, finalist takıma ise 1.135.000 Dolar ödenecek.

Yorumlar

Turnuvalar Amerika'da mı gerçekleşecek? adı Türkiye kupası, ödülü amerikan doları..
kardeşim güldürdün bizi allahda seni güldürsün... tüpçüler dolarla verior, sonrada her maçımızda yok kötü tezahürat,yok kırmızı kart, yok sarı kart,yok tükürdün yok osurdun gibi cezalarla da geri almasını biliyorlar.
Ödül olarak verilecek paralar tam da istanbul takımlarına yani 3 büyüklere göre hazırlanmış.nasıl olsa trabzonspor da 4.büyük ünvanını kaybetmiş.nasıl olsa finali 3 büyükler oynıcaklardır diye diğer guruplara küçük ödüller konmuş.diğer aşamalara göre kupayı alma ödülü olan 2.525.000 dolar 6 trilyona yakın para eder.eee tabii ki istanbul takımları için iyi para.biz ise 54 takım arasına kaldığımız için 20.000. dolar yani 45 milyar,turu geçip 32 takım arasına kaldık mı 40.000 dolar yani 85 milyar tl,orayıda geçip 16 takım arasına kaldık mı 50.000 dolar yani 113 milyar ne büyük para değil mi ? bu para futboılculara vereceğin pirimi karşılamazki.birde bu işin sakatlığı var ,kartı var,cezası var.eniyisi bu kupadan elenmek. yazıklar olsun bu tüp kafaya.zaten kafasıda ancak bu kadar çalışır.diğer takımları dubara olarak kullanıyor,3 büyüklere de para musluğunu açıyor,.eviriyor çeviriyor 3 büyüklere çalışıyor ve yemliyor.zaten bu tüp kafadan da ne beklenir ki ?
hanı AB ye katılıyorduk, AB cıler euro yerıne doları duyarlarsa, alımallah bız hemen def ederler, baksana turkıye futbol dırektoru, 5 ocak kahramanı fatıh terım bıle senede 4 mılyon euro alıyor, bu tupcu başkan, mongol degılse , ben bırşey bılmıyorum.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor