"Tek suçlu benim"

Adana Demirspor kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu bugün çıktığı bir televizyon programında gündeme dair konuları ve soruları cevapladı.

İlk olarak genel bir değerlendirme yapan Gökoğlu; Geçtiğimiz dönem genel kurul saat 17.00’deydi. Bana 16.30’da şehirin gelenleri haber göndererek 21 kişilik bir liste oluşturmamı istedi. Yani genel kuruldan yarım saat önce liste oluşturduk. Sezon bitti, tüm futbolcular gitti, tatile çıktı. Ama biz buradayız, kulübü terk etmedik, armayı yere indirmemeye çalıştık.

Sorular üzerine bu sezon yaşanan başarısızlığın tek suçlusunun kendi olduğunu belirten Gökoğlu; İmam Gazali’nin açıklamaları üzerine, yorum yapmaktan kaçınan Gökoğlu, Giray Burak’ı televizyondan seyrettim, boşta olunca teklif götürdüm, geldi. Ancak uzun süre ara verdiği için çok iyi bir portföyü yoktu, bu nedenle elinde futbolcu yoktu. Bir önceki kadrodan Oğuzhan Berber ve Göksu’nun kalmasını isterdim, ancak şartlar uygun olmadı.  

Yorumlar

sn.g..oğlu 10 milyon ben verdim dedin 10 milyonda belediye verdi.15 milyonda tff verdi eder 35 milyon.bu parayla oğuzhan berberi isterdim şartlar uymafı diyon sanki queresma yı alıyon.o paraları bana versen sana akhisarın bütün topçularını alırdım.yeter milleti salak yerine koyduğun
Bi an önce git o zaman g..oğlu
Bu adamlar tehlikeli gardaşım kulübü hep zarara uğratırlar.
Bu işin kompetanı olmuş bu insanlar. Kendi şirketinde işleri kötü giden Demirspor başkanlığına geliyor işleri düzeltiyor sonra çekiliyor. Nerde Adem petrolcü oldu maça bile gelmiyor artık. Arma sevdasıymış hadi ordann..
G. Oğlu gerçekten gereksiz bir adammışsın. Bir an önce izine çık daha da gelme yalancı

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor