Tek hedefimiz ligde kalmak

Adana Demirspor futbolcusu Batuhan İşçiler, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 'Tek hedefimiz ligde kalmak' Sözlerine ligdeki rekabetten bahsederek başlayan Batuhan İşçiler, "Bu yıl takımların puanları birbirine çok yakın. 2-3 maç kazanan takım kendisine üst sıralarda yer buluyor.

Ligin kalitesi arttı. Maddi sıkıntı yaşıyoruz. Maddi sıkıntı yaşamayan 3-4 takım vardır. Maddi ve manevi sıkıntı yaşadık. Mustafa Uğur Hoca aile ortamı yarattı. Takım olarak birbirimize kenetlendik. Tek hedefimiz bu takımı ligde tutmak. Elazığspor maçı zor bir deplasman İnşallah puan ya da puanlarla döneriz" dedi. 'Adana Demirspor'da kalmak isterim' Sezon sonunda Adana Demirspor'la sözleşmesi sona erecek olan Batuhan, "Ben 17 yaşında 1. Lig'de oynamaya başladım. Kulüpleriniz sizi isteyen takımlara vermeyince bu ligin oyuncusu oluyorsunuz. Kastamonuspor'a kendi isteğimle gittim. Güzel bir sezon geçirmiştim. Adana Demirspor'da da her şey güzel gidiyor.

Sezon sonu sözleşmem sona erecek Adana Demirspor'da anlaşmam sağlanırsa burada seve seve kalırım" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un kapısından döndü! Süper Lig'den birçok takımdan transfer teklifi aldığını belirten 23 yaşındaki savunmacı, "Bucaspor'da forma giydiğim dönemde Süper Lig'den Bursaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'dan teklif aldım. Kariyer planım şu anda Bucaspor'dan ayrılarak başladı. O dönem büyük takımların beni istemesi onur vericiydi fakat gidememek çok üzücü oldu. Hedefim Süper Lig'de ve Avrupa'da forma giymek" diye konuştu.
 

Yorumlar

Kötü topçu değilsin ama çok kademe hatası yapıyon çocuk her hafta senin bölgenden gol yiyoruz bu haber eskı yahu elazıgdan puanla döncegiZ diyor
geçen sezon da son anda kümede kalmıştık. bu tip yönetimler olduğu sürece ancak kümede kalmaya oynarız..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor