"Taraftarlarımızın istediği bir takım olacak"

Adana Demirspor teknik direktörü Hakan Kutlu maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada taraftarlardan sabır istedi. "Bir tane penaltı kaçırdığımız bir maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmak gerçekten bizim için çok önemli. Önceki yıllarda kazanılamayan şampiyonluklardan sonra taraftarlarımızda da bir gerginlik vardı. Ancak bizlere 90 dakika destek verdiler. Onlar sabırlı olsun. Bu takım onların istediği bir takım olacak." ifadelerini kullandı.
Çağlar'ın kurtardığı pozisyonun maçın kırılma noktası oldupunu belirten Kutlu, "İkinci penaltıyı kaçırdıktan sonra Hatayspor'un bir pozisyonu var ve Çağlar gerçekten çok iyi bir kurtarış yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Oyuncularım bugün gerçekten çok iyi mücadele etti. Hatayspor geçen sezon toplamda 15 gol yiyen bir takım ve 3 gol atmak güzel bir sonuç." dedi.
Sezon sonunda şampiyon olacaklarını ifade eden teknik direktör Hakan Kutlu, "Bu lig çok entresan bir lig. Galibiyetler, mağlubiyetler olacak ancak taraftarlarımız sabırlı olsun Adana Demirspor sezon sonunda şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
15.09.2018 22:41
Puanlar: 4
16.09.2018 14:10
Puanlar: 5
Yeni yorum ekle