Taraftarlardan koltuk renkleri için başkana tweet yağmuru

Adana'ya yeni yapılan stadın koltuk renklerinin Kırmızı-Beyaz olarak açıklanmasının ardından Beyaz koltuklarının montajına başlandı.
Kırmızı koltukların gelmemesinden dolayı sadece Beyaz koltukların montajı yapılıyor. Mavi-Lacivertli taraftarlar Başkan Murat Sancak'tan Kırmızı koltukların yerine Mavi ve Turuncu renklerin yapılmasını talep etti.
Başkan Murat Sancak ise "Kendimizi kandırmıyalım Mavi ve turuncu olsa 5 kötü maç sonucundan sonra bir tane sağlam koltuk kalmaz. Ayrıca kırmızı beyaz renkler milli renklerimiz ve gayet güzel. Renkten ziyade stadın bir an önce bitmesi önceliğimizdir." tweetini attı. Başkanın bu tweetinin altına Adana Demirsporlu taraftarlardan tweet yağmuru geldi.
İşte o tweetler:
@June08_
Stadın bu haliyle hiçbir aidiyetimiz olmayacak. Muhtemelen kırmızı olanlar ilk maçta kırılacaktır..
Benim kıracağım anlamı çıkmasın o bozuk renkli statta maça bile gitmeye niyetim yok..
@Darkblue1940
Rakip olsakta her kulübün renklerine/armasına saygımız var, ayrıca ne renk olursa olsun milli servet koltuklarımızı neden kıralım, varsa kıracak 6222 ile tespit edilsin. Bizim rengimiz mavi/lacivert.
@Siyah_ulan__
Başkanım kıracak adam turuncu beyaz mavi dinlemez yine kırar. başka hiç bir şehirde böyle bı uygulama yok. tabi ki öncelik bitmesi ama koltuk işine de el atsaydiniz harika olurdu.
@Hamdusena1940
Başkanım 5 Ocak stadi mavi turuncu renkler kötü sonuç oldumu koltuklar kırılıyor mu İHANETİN BAŞKENTİ ADANA
@burrakdogan
Yani gönlümüz öyle olmasından yana ama olmazsa da bişey diyemeyiz tabi
@Kumarba28067677
Başkanım iyi akşamlar sağolun varolunda . Elbet bir gün sizde gideceksiniz yine biz tribün emekçileri kalacağız. Gönlümüz renklerimizin stada uyarlanmasından yana.
@mhmt_yvz01
Başkanım koltuk kırmanın renklerle ne alakası var ? Koltuk kırmak isteyen adam rengine felan bakmaz , lütfen bizi bu cümlelerle geçiştirmeyin , diğer illerdeki takımlara renkleriyle bize gelince kırmızı beyaz devletimizin yeni mi aklına geliyor bu tarz şey
@AzizSweety
Konya sehri , Bursa Şehri , Urfa sehri , Trabzon sehri , her ilin stadyumu neden milli degil . Tamam milli renklerimiz güzel ama biz istedik diye keşke milli renk olsaydı biz yinede stadyumun Adana’yı temsil eden renklerden olmasını temmenı ediyoruz .
@nane_serdar
Başkanım düşüncenize saygım sonsuz ama yanlış düşünüyorsunuz 5 sene de stadı bitiremeyen zihniyet Adana’ya da uyarlayacaklar koltukları zihnıyet yok çünkü
@Sahintas1940
Başkanım şöyle bi durum var Türkiye de hangi stad Şehirdeki takımdan Farksız oldu ki Daha üstünde Adana Bile yazmayan stad Bizde bitsin istiyoruz ama Renkleri İki Takıma da Uygun degil Saygılarımla.
@MehmetK38360103
Bu fikrinize katılmıyorum sayın başkanım her takımın stadında kendi renklerinin olduğu koltuklar varken ve bu onlara manevi bir güç veriyorken bizde neden böyle olsun
@ArdaAltunda7
Başkanım bari Adana yazılsa maraton tribününe
@Siyah_ulan__
Başkanım kıracak adam turuncu beyaz mavi dinlemez yine kırar .başka hiç bir şehirde böyle bı uygulama yok .tabi ki öncelik bitmesi ama koltuk işine de el atsaydiniz harika olurdu ..
@Sannora01_ADS
Bütün stad beyaz olsun maraton kısmının tam ortasına ADANA yazısı yazılsın en mantıklısı
Yorumlar
28.03.2020 13:14
28.03.2020 16:06
28.03.2020 16:41
28.03.2020 18:49
28.03.2020 20:00
29.03.2020 17:04
30.03.2020 10:49
Yeni yorum ekle