Taraftar isyan etti, Ömer Şişmanoğlu transferi iptal oldu!

Adana Demirspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Akşam saatlerinde Başkan Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferini açıkladı, taraftar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Geçtiğimiz sezon Erzurumspor'la Süper Lig sevinci yaşayan Ömer, kutlamalarda video çekmiş 'Adana ağlama' sözlerini sarf etmişti. Murat Sancak, taraftarın, büyük tepkisinden sonra Ömer'in mağduriyetini karşılayacağını duyurdu ve transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Ömer Şişmanoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı, Demirspor taraftarı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ömer Şişmanoğlu, geçen sezon paylaştığı video nedeniyle Adana Demirspor yöneticileri ve taraftarından af dilese de taraftarın gönlünü alamadı. Sosyal medyada Ömer'i istemediklerini vurgulayan taraftarlar, Başkan Murat Sancak'a yoğun tepki gösterdiler.

'Ona takım bulacağım ve kendi cebimden ödeme yapacağım'

Bu tepkilerin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter'dan anket yapacağını açıkladı ve "Ömer Şişmanoğlu transferini yapmamın tek bir sebebi; şampiyonluk yolunda desteği ve katkısı olacağına inandığım içindi. Görüyorum bazı yerlere çekilmeye çalışılıyor, şimdi Adana Demirspor sitesinde anket yaptıracam. Anket 2 saat sürecek sonuç istenmiyor diye çıkarsa, ben Ömer Şişmanoğlu'ndan özür dileyip, ona takım bulacağım ve kendi cebimden ödeme yaparak, maddi mağduriyetini gidereceğim." ifadelerini kullandı.

'Peki, hay hay ankete gerek yok, gelmeyecek.'

Taraftarlar, Sancak'a anket istemediklerini ve bu transfere karşı olduklarını vurguladılar. Tepkiler sonucu açıklama yapan Başkan Sancak, "Peki, hay hay ankete gerek yok, gelmeyecek." sözleriyle transferinden vazgeçildiğini açıkladı.

Yorumlar

Başkan bıraktı. Çok bilmiş taraftarımız yine çok bilerek bilerini bıktırmayı başardı. Bir kere sorun kendinize 26 yıldız bu takım neden çıkamıyor diye işte cevabı. Bu taraftardan bir halt olmaz. Değişmeyen tek şey taraftar bu kader de değişmez. Her sene yeni düşmanlar yeni kırgınlıklar yaratıp duruyoruz. Bir kez olsun taraftar kendini eleştirsin başlarım böyle işe yeter. Koca bir camianın kaderiyle böyle oynanmaz. Sana da güle güle başkan 3-5 itin lafıyla çocuk gibi küsüp duruyorsun.
Aynen kardesim
Kkoca türkiyede başka topçu kalmadida bize video ceken bu futbolunun bitme noktasina gelen adamı aliyoz.. sayın başkan kerem aktürkoglunu isteyin galatasaraydan kiralik
Başka bir konu vardır. Evcilik mi oynanıyor yoksa.
Başkanım hiç birşeyi kafana takma Başkanım siz bu oyuncuyu bile bile alıyorsunuz Taraftarımız dan tepki geleceğini bildiğiniz halde İstifa etmek için mahana arıyorsunuz bilmiyorum Ama şunu bil adana seninle gurur duyuyor Son söz bir daha düşün istifa kararını Seni önce Rabbime emanet ediyorum Lütfen istifa kararını gözden geçirin Hakkım varsa sana helal olsun Allah'a emanet olun Allah yar ve yardımcınız olsun hürmetler Saygılar sunuyorum sen baş tacısin unutma
Gercekten pes artik takimi taraftar yonetiyor adam ne yapsa yaranamiyor varda omer sismanoglundan daha iyi yerli bir forvet buyrun siz getirin. Amac uzum yemek degil bagciyi dovmek. Adam ozur diledi aciklamasini yapti daha neyin pesindesiniz.
ya arkadaş hemen isyan edip futbolcu kaçırtıyorsunuz. adam profesyonelliğini unutup bir anlık bişey yapmış pişman olmuş özür dilemiş. bunlar futbolcu bugün burda oynar yarın başka yerde. hemen istemezükçüler çıktı adamı kaçırdı. bu nasıl bir taraftar profili anlamadım. eskiden böyle değildi bu taraftar. sonradan böyle bilinçsiz taraftar profili ortaya çıktı ama olan demirsporumuza oluyor.
Lan neymişsin be Ömer, koskoca kulübü birbirine düşürdün, bu da yetmezmiş gibi bi de başkanı yedin, helal olsun sana, sen neymişsin be abi
Kardeşim futbolcular profosyonel hangi takımın formasını giyerse o takımıntaraftarını mutlu etmek ister. 3 büyüklerde takım değiştiren futbolcular neler söyleyip sonra takım değiştiriyor. Önemli olan bize hizmet edebilecek oyuncu ismi önemli değil. Biz 45 yılda neler gördük

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor