Süleyman Koç ta Sırbistan'a gönderildi

Adana Demirspor'da Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Süleyman Koç tedavisi için dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana'nın yanına Sırbistan'a gönderildi.  

Kulüpten yazpılan açıklamada, "Başkanımız Murat Sancak’ın talimatıyla sakatlığı devam eden Süleyman Koç Sırbistan’a gönderildi ve tedavisine başlandı." ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon ciddi bir sakatlık yaşayan ve 1 yıl futboldan uzak kalan Süleyman Koç, bu sezon 8 maçta forma giydi.

Mavi-Lacivertli takımda daha önce sakatlanan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş tedavileri için Sırbistan'a gönderilmiş ve sakatlıklarını kısa sürede atlatmışlardı.

Yorumlar

suleyman iyi niyetli fakat artik bu duzeyde oynayabilecek saglikta degil. Devre arasinda kadroda yer acilmasi icin gonderilmeli.
Doktor Maria'yi merak ettim. Cok guzel ve cekici galiba. Futbolcular teker teker Rusya yolunu tutuyor onunla gorusmek icin. :)
bence mariana yı buraya getirelim
Bırakın Mariana yi Sivas i vs vs Tuzla maçına trabzonu eledigimizin ertesi günü Trabzon bölgesi hakemi verildi sinek küçüktür mide bulandırır inşallah tezgah yoktur iki kelime söylerim : kenetlen Demirspor lu ,,
Memlekette spor hekimi yok mu, doktor yok mu, hastane yok mu? Dizi uf olan, ayağı incinen doğru Sırbistana gidiyor. Neyle gidiyor? Özel jet uçakla mı, tarifeli uçakla mı? Bu kadar azgınlık iyi değil!
Ümit sayesinde herkesten geride kaldık taraftarsız ilçe takımları ligin tepesine yerleşti tuzla yi da yenemezsk bu senede tamamen biter gibime geliyor ,bize çok şey kaybettirdin Ümit ozat birde çıkmış hâlâ konuşuyor !!

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor