Süfyan (Sofiane) Hanni Balkes’te

Balıkesirspor, Kayseri Erciyesspor’un Fransız sol kanat oyuncusu Süfyan (Sofiane) Hanni ile anlaştı.

1,Transfer sezonunun bitmesine saatler kala  patlayan bu bomba kentte büyük sevinç yarattı. PTT 1. ligde, orta saha oyuncusu olmasına rağmen 64 maçta 14 gol atıp sayısız asist yapan Fransız oyuncunun,  sol kanattaki arayışlara kesin çözüm olduğu öne sürüldü.

Kimlik kartı

Tam adı:   Süfyan Hanni   

Doğum tarihi :  29 Aralık 1990

Doğum yeri:  Ivry-sur-Seine- Fransa

Boyu:  1,78 m

Mevkii : Orta saha-sol kanat

Kimdir?

Aralık 1990′da Fransa Ivry-sur-Seine doğumlu olan Cezayirli futbolcu Süfyan Hanni, futbola Ivry-sur-Seine’de US Ivry altyapısında başladı. Daha sonra Boulogne-Billancourt ve FC Nantes altyapılarında oynadı. 2002-03 sezonun FC Nantes’de profesyonel futbolcu oldu. FC Nantes için ilk karşlaşmasını 1 Aralık 2009 tarihinde CS Sedan karşı oynanan lig karşılaşmasında çıktı. Nantes’deki kaldığı zaman içerisinde takıma girmekte zorlandı ve iki sezon boyunca sadece 4 lig karşlaşmasında görev alabildi.

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son haftasında, geçtiğimiz yıl PTT 1. Ligde şampiyon olan Kayseri Erciyesspor’a transfer oldu.

Yorumlar

bana göre bank asyada yapılmış en iyi transfer adam geçen sene erciyeste inanılmaz işler yaptı..
Hanniyi bizim takımda görmeyi çok isterdim.Geçen sene Erciyesde nasıl oynadığını yönetim izlememiş anlaşılan özellikle bizim maçta.Kaçan balık büyük olur.
arkadaslar transfer boyle yapılır işteeee adamlar topcunun tıllahını almışlarrr bızım mactada dırekoynucakkkkkkkkkkkk onlar kadar olamıyozzzz
Transfer yattı.
bu adam, bakın görun, ya karırkırıyı, lawalelayı gol kralı yapar. bence super bır transfer yapmışlar.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Balıkesirspor