Sosyal medya çıldırdı! Demirspor Süper Lig'e!

Süper Lig'e çıkma play off mücadelesini Fatih Karagümrük'e kaybeden Adana Demirspor'un, Süper Lig'e yükseltilmesi için resmi açıklamaların da yer aldığı bir kampanya başlamış durumda.

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği ortak bir açıklama ile kararı desteklediklerini duyurdu. Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbulspor Kulübü, Boluspor Kulübü resmi hesaplarından açıklama yaparak kulübün Süper Lig'in 22. takımı yapılması çağrısını dile getirdi.

#DemirsporSüperLige hashtagına Adana Milletvekilleri ile birlikte birçok sanatçı, futbolcu, futbol yorumcusu Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükseltilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

Adana Demirspor 1994-1995 sezonundan beri Süper Lig’den uzaktı. Çağrıya destek verenler, 22 takımlı sistemin, daha eşitlikçi bir lig ortamı oluşturacağını savunuyor.

#DemirsporSüperLige hashtagı saat 18:00'den itibaren Türkiye gündeminin ilk sırasına otururken, saat 23:00 itibari ile yaklaşık 50 bin tweet ile birinci sıradaki yerini koruyor.

Yorumlar

Büyüksün demirspor
Madem ki ads süprlige çıkacak, Bursaspor ve Akhisar da çıkacak.. Yok öyle yağma...bu takımlar Türk takımı değilmi ...sonuçta onlarda playoffta kaybetti , ads nin özelliği ne?
balkanlardan bir iki takm daha al ali kardes bursa önüne gelende 4 yedi süper lig de averaj takimi olur yazik günah bursaya
Özelliği final de oynaması ve 3. bitirmesi ; bursa ve akhisar finale çıkamadı
O final oynadı onlar finalden önce elendi cahil
Acziyet. Karagümrük Akhisar'ı da yendi o zaman onlar da çıksın. Süper Lig de küme dusmenin kaldırılması sacmaydi. Hem böyle cikilsa bile diğer takımlara sakız olunur bak hakkiyla cikamiyorsunuz torpille çıktınız diye.
Şansmi ? Tesadufmu ? Nasipmi ? Kendiliginden gelusen bir olaymi ? Hangisi ? Dusenleri kumede birak ee sonrada 1 sezon mucadele et vurusle ugras sonrada kumede kal veya ust lige cik... allahin askina elinizi vicdaniniza koyun bunu kim ister ? Basiretsiz aciz medet umanlar ister...... ayip size ya... bir kesim daha ister, zengin olsun veya olmasin, siyasetle bir sekilde yan yana gelmis devletten ihale alanlar veya ic ice olmus olanlar ve beklentileri olanlar..bunlarda menfaatleri adina iktidarin dusen oy grafigini yukseltmek icin adeta koltuk deynegi olmaya razilar..yuhhhhhki yuh.... bu ads eger boyle cikacaksa alin tepe tepe kullanin.
Akhisar Bursa son maçlarında rakiplerine yattılar bilerek playoftada elendiler onlara noluyorki hele demirspordan 8 yiyen kertislere noluyor kudurun kudurun :)))
İşinize bakın kedicikler )))
En başta kertisspora ve Akhisar a gaz veren turgeyler olmak üzere tüm Demirspor düşmanları kudurmaniza sadece birkaç gün kaldı ;)
Lan adam olun delikanlı olun biz küme düştük bizi düşürün desinler şerefsiz evladiyim bizde çıkmak isteyemek , biraz Aysiyet onur şeref lan küme düşenler , bir sezon bir bok yapmayin şimdi ADS nin büyüklüğü bir yerinizemi battı kansizlar. Herzaman her yerde en büyük ŞİMŞEK
Burda bursa akhisarda ciksin diye arkadaslar sizin anlamadiginiz bisey var.bu olay ads icin gundeme gelmis bir olay degil finalde biz kazansaydik bile karagumruk icin gundeme gelecekti cunku finali onlar oynadi siz degil.bu olay super lig 22 takim olsun bay olayi olmasin diye gundeme gelen durum.eger 22 takim olacaksa o zamam final.oynayan takim ciksin denildi.ayrica ads yonetimi dile getirmedi bunu.si bu tavriniz olayo sulandirmaktan oteye gecmez.zaten.kume dusmenin kalkmasi sacmalikti ama boyle karar verirsen o zaman da 22 takim olsun dendiginde akla final.oynayan diger takim akla gelir birsa ya da akhisar degil.hem siz gidin kendi mahallenizde oynayin birda ne isiniz var.
En güzel ve doğru yorumu yapmışsın adsads yüreğine sağlık.. çok az kaldı Demirspor düşmanları sinirden kuduracak ;)
Benim anlamadığım bizim türk milletindeki Adana düşmanlığı nedir Adana başka başka bir ülkeye bağlı bir ilde benmi bilmiyorum konu adana olunca milleti kaşıntı tutuyor Adanayı çekememezlik var yapmayın şanlı Türk milleti Adana'da Türkiye'nin bir ili insanları da gayet sevecen insanlar Adanalı olduğum içinde gururluyum hiç olmazsa kimseyi kıskanıp çekememezlik yapmıyoruz
Adı haber ads olan yani adanademirsporlu taraftarların takip ettiği bir haber sitesinde çok garip bir şekilde farklı takımların taraftarları çocukça yorumlar yapıyor yok Karagümrük akhisari yenmiş yok Bursa'da gelsinmis ligimiz 21 takım yapılmış 1 hafta bay oynanmasin diye bir alt ligden superlige 1 takım alınsın isteği var bu nasıl olur ya play off finali oynayan ikinci takımı alırsın yada play off oynanmamissa 123 ten sonra 4 sirada gelen takım alırsın örnek siperligde Trabzon'un var diye 1 ligde 6 sırada bitiren Trabzon'un alt takımı Trabzonspor play off a alınmadı bunun yerine ligi 7 bitiren adanademirspor play off a alınmıştı bu bir gelenektir bu tüm spor branslarinda geçerlidir şampiyon olan kişide veya klüpte birinci yerine ikinci şampiyon ilan edilir 3 veya 4 takım yada yari final oynayan veya kişi şampiyon ilan edilmez
Gardas ben koyu demirsporluyum biz 2.lige dustugumuzte bile elimizden tutan olmadi ve kendi imkanlarimizla buralara geldik. Ben sahsen bu saatden sonra super ligi istemem. Kendi hakkimizla ayaginizin gucuyle sampiyon olarak cikalim derim. Super lig sizin olsun bu sene olmadi gelecek sezon cikariz biz buyuk demirspor taraftariyiz....
Sayın editör bu turgeylileri neden engellemiyorsunuz burası demirsporluların sayfası
Turkiye kamuoyuna sor sorda ads un nasil tanindigini gor..hayden... turkiyede ilkleri baslata ds.. ilk şike yaptik diye kendi kendini ihbar eden baskan bizde ..sayayimmi ? Mavralari birakin. Gunes balcikla sivanmiyor. Adananinda kalitesini dusurdunuz demirsporunda..
isallah tff bukadar taraftari olan adanademirsporu süper lige alinirsa buna kimsenin itirazi olmaz düsmemeye olmadigi gibi adanayi birkere sevindirin pisman olmuyacaksiniz slm

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor