Şimşekler, Turbey'i susturdu!

Adana Demirspor camiasının büyük önem verdiği Adana derbisinde taraftarlar kendilerine ayrılan 2 bin 200 bileti satışa sunulduktan sonra kısa sürede bitirdi. 

Maça saatler kala stadtaki yerini alan Mavi-Lacivertli taraftarlar maç öncesi futbolculara sevgi seli gösterdi. Karşılaşmayı kaybetmelerine rağmen Adanaspor A.Ş.'li taraftarları adeta sus pus etti. Hakem Volkan Bayarslan'ın hatalı kararları ile maçı kaybeden Adana Demirspor'da taraftarlar stadtan başı dik ama üzgün ayrıldı.

Mavi-Lacivertli taraftarlar takımlarını 90 dakika boyuncu destekledi. Ev sahibi konumunda olan Adanaspor A.Ş.'li yaklaşık 4 bin seyirci zaman zaman takımlarına destek verirken maçın büyük bölümünde Şimşekler'i susturma için ıslıklı tezahürat yaptı.


Yorumlar

iki cihan bir araya gelse geylerin hakkıyla yendiğine inanmam , kim verdi nasıl verildi bilmem ama bu maç turgeylere verildi bence
Bizi kralı gelse susturamaz bu federasyonda susturamayacak
hiç bir güç, hiç bir yöntem zihinlerde'ki sayğın ADS ruhunu silemiyecektir.
Grubun oldugu kapalı alanın yanındaki açık alana geçip sus pus maç izleyenler Tezahuratlara katılmicaktınız niye bilet aldınız!!!!

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor