Şimşekler Grubu kapalıda!

Bilindiği gibi Süper Lige çıkma yolunda Adana Demirspor pazar günü zorlu bir maça çıkacak. Bu zorlu Manisaspor maçında Adana Demirspor taraftar grubu Şimşekler Grubu da 5 Ocak Statı’nda kapalı tribünde yerini alacak. Bu konu ile ilgili olarak Şimşekler Grubu’nun internet sitesinde yapılan açıklamada;

“Şimşekler Grubu pazar günü kapalıda!"

"18 yıllık hasrete son vermek için, bizim için hayati önem taşıyan Manisaspor maçında Şimşekler Grubu Kapalı B Üst Tribünde yerini alacaktır" denildi. Ayrıca Şimşekler Grubu yaptığı açıklamada hiç susmadan sonuç ne olursa olsun 90 dakika desteğe devam edeceklerin kapalı tribününde yer almasını istedi.

Takımı maça daha iyi konsantre edebilmek ve stad içinde daha iyi  bir ambians yaratmak amacı ile böyle bir kararın alındığı bildirilirken, bu maçta seyirci baskısının çok önemli olacağına vurgu yapılıyor.

Yorumlar

ADANA DEMİRSPORLUDUR VE ÖLENE KADARDA NEFESİNİN SONUNA KADAR
evet gerçektende seyirci baskısı çok önemli.top rakipteyken hiç durmadan ıslıklayalım ve baskı yapalım.ralip deplasmanda olduğunu bilsin ve strese girsinler.fakat benim karşı olduğum rakibe küfrederek onları hırslandırmayalım.biz sadece takımımızı destekleyelim.top rakipteykende ıslıklayalım ve baskı yapalım.küfredildiği zaman rakip uyanıp dahada hırslanıyor.adamlar sanki ömürlerinde hiç bukadar seyirciye oynamışlarmı ki ?
tapsu ya aynen katılıyorum bilhassa hakem hatalarında yuhluyalım veya ıslık çalalım bütün stat böyle protesto ederse dünyanın en iyi hakemi ve en iyi takımı etkilenir.karşılarında 20 000 kişiyi görünce zaten küçük dillerini yutacaklar.
haydi şimşeggim gene çakma zamanı bütün kalbimizle seninleyiz
ads yapmayalım bu maçta,yapınca gol yiyoruz,oyuncular gevşiyor,hiç kimse ads yapmasın
Anlaşılan yarın Adana yıkılacak.. Bizde yerimizdeyiz.. '' Cefakar Maraton ''
ads yapmayalım gol yiyoruz uğurlu değil bize.
arkadaşlar istanbuldan simsegime tam destek tv de izlicem insallah bu sene artık
çarşıdan tam destek şimşege
HayIrdIr insallah ? UmarIm ters birseyler icin degildir... Mustafa HocanIn moralini bozmak icinmi yoksa? cunku 2 hafta once Goztepe maci oncesi yapIlanlar ortada.Mustafa Hocaya cok ayIp edildi. hele bu iste SaygIdeger Ercan Albay hocanIn alet edilmesi dahada uzucu. zaten sezon basIndan beri yonetim aleyhine tezehuratlar var. ha kimse yonetimi begendigimi sanmasIn. ama ben Demirsporlyum sadece.onun bunun kulu degil. hep yazmIsImdir sezon sonuna kadar Demirspor icin susalIm, sabredilim UmarIn yarIn birlik beraberlik icinde tek yurek olarak maci koparIrIz. insallah kapalI b kombine sahipleri magdur olmaz. Gol yemeden alacagiz macI insallah.
kardeş demirspor manisayı eleyecek sende çok üzülecen bu yaptığın yorumun ne yeri nede zamanı grup kapalıya sahaya daha çok hakim olmak giriyor kafan basmıyormu demirsporluymuş hassss....
Demirpsor'un basarIsIndan kim uzulur onun ta burdan oraya kadar a..................... emi ! takIm hedefe giderken aleyhte calIsmakmI demirsporluluk? Hoca basarIlIyken Goztepe macIndan once ozellikle moralini bozmakmI demirsporluluk? ben yonetimi sevmesemde sampiyonluk sansI oldugu surece 1 gun macta aleyhinde bagirmadim, herkesin demirsporlulugu kendinedir. ben belesci degilimen azIndan, bana yeter.
kotu sozde sahibine aittir, hele adam gibi gercek ismiyle yazmayanalra daha fazla aittir.
Bız buGUn sTadı yıkmaya geldık
benbi konyalı olarak finalde kardeş takım ads sporla oynmak gönülden isterdim hangi takım çıkarsa sevinirdim

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor