Şimşek zirve yarışında tökezledi!

TFF 1.Lig'in 32.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Altay'ı konuk etti.

Süper Lig mücadelesi veren Adana Demirspor ile Altay karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 2-2 berabere tamamlandı.

Adana Demirspor'un gollerini 42.dakikada penaltıdan Erkan Zengin ve 80.dakikada Hasan Kılı. kaydederken Altay'ın gollerini ise 64.dakikada Abdulkerim Durmaz ve 78.dakikada Paixao kaydetti.

Adana Demirspor puanını 55'e çıkarırken, Altay 51'e yükseltti.

Adana Demirspor: 2-2 :Altay

Hakemler: Ümit Öztürk, Mehmet Yıldırım, Mehmet Ali Akkor 

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Okan Alkan, Rassoul, Mitroviç (77' Adil Demirbağ), Mehmet Uslu, Traore, Hasan Kılıç, Aosman (55' Sinan Kurt), Volkan Şen (65' Pa Dibba), Erkan Zengin, Mehmet Akyüz (77' Kosecki)

Altay: Cihan, Erhan Kartal, Abdulhamit, Yılmaz (46' Putsila), Abdulkerim Bardakçı, Özgür Özkaya (64' Doğa), Tatos, Tavares, Kerim Avcı (87' Alhassan), Turgut Doğan Şahin (72' Yaser), Paixao

Goller: 42' Erkan Zengin, 80' Hasan Kılıç (Adana Demirspor), 64' Abdulkerim Bardakçı, 78' Paixa (Altay)

Sarı Kartlar: Okan Alkan, Rassoul (Adana Demirspor), Yılmaz, Kerim (Altay)

Kırmızı Kart: 56' Traore (Adana Demirspor)

Yorumlar

bu kartların başımıza iş açacağı belliydi, hem puan kaybettik hemde ümraniye maçında bir çok oyuncumuz cezalı duruma düştü, hakkımızda hayırlısı, 2 maçı alıp erzurumun puan kaybetmesini bekliycez arftık
.... gibi oynuyorak şampiyon olunmaz
Traore banka hesapları incelenmeli 2 haftadır takımı yakmak için oynuyor... Böyle bi oyuncunun 2 haftadir boyle hatalar yapmasi hic mantikli gelmiyor
Geçen yıl da basroldeydi çok maç kaybettirdi
Traore bin gördüğü kartı amatör küme topçusu görmez Allah güç vermiş ama akıl olarak eksik. Bu Altay haftaya Erzurum' dan puan alır da biz iddaasi kalmamış Ümraniye yi yenebilecezmi orda soru işareti var.
okan, rassoul ve traore cezalı duruma düştü
Olay bitti sahanda altayi yenimiyorsan olmaz bu is hayale gerek yok lan bu nedir ya
Yıllardır diyorum bir maçla ilahlaştırmayın takımı diye taraftar hep şımarttı her sene şımarttı yeter. 3 maçın var önünde altay gibi ciddi bir rakip var ne mantıkla şampiyon havasına sokarsın ki? Rehavet rehavet rehavet. Şımarıklar. Rezil olduk rezil. Şimdi bekle erzurum yenilsin şimdi bekle galip gelelim. Yazık ya delirecem yazık!
Altay kim ya kim ya oynamiyin lan eline gelen firsati tepen hadi isin yoksa erzurumu bekle ayip ya
Lami cimi yok hakem böyle istedi berabere bitti , İzmir takımının maçına Denizli bölgesi hakemi oh ne güzel..sagbek Okan iki kişi arasına girmeyip pas atsaydi traore kırmızı yemicekti, traore nin hergirisi faul zaten..hadi bklm Altay bir celmede Erzurum a tak tâbi biz umrani yenebilirsek
Tökezlemedi tökezlettiler ADANADEMİRSPOR UMUZU a....k...larım
Demistik Altay tehlikeli diye. Demirspor kötü oynadî. Kırmızı kart geliyorum dedi. Bugun takım yorgundu. Iki maçı kaldıramadı. Volkan erkan oynatmadı altay. Ama şansımız devam ediyor. Altay erzurum yener yada berabere biter o maç. Ancak biz ümraniyeyi yenmemiz lazım. Işte cezalilar ve durumumuz maç günü nasıl olur bilmiyorum. Az birşey kaldı sabır inşaallah. Nasipse çıkacağız. Ama kötüydük bugün. Inşaallah ümraniye de böyle oynamayız.
altayı görecez bakim haftaya erzurum maçında nasıl oynicaklar
Ah Okan Alkan Ah. Bu kadar acemice ve gereksiz calim atma sevdan - defans oyuncusunun asla yapamayacagi sevda- bak nelere mal oldu. Traore yi de kaybettik . Pesin den golu de yedik. Bugun Allah'tan Hasan Kilic yine Klasini gosterdi. Hasan tek basina 3 kisilik oynadi. Cuneyt Hocama da ricam , haftaya Osman yerine ilk 11 de Berk'e firsat ver. Cunku Osman'dan daha fazla mucadeleci ve en az onun kadar teknik.
Daha bitmis birsey yok.Haftaya Erzurum Altaya karsi oynayacak.
osmanlı maçında kırmızı kart meselesi adete geliyorum dedi traore sen gözüm görmesin erzurum puan kaybetmezse seni hiç affetmiycem.
Traore yaktın Demirspor u
Okan in topla iki oyuncu arasına dalması tam bi amatörlük. Traore nin yaptığı tam bi ahmaklık. Bırak atsın lan altay dan zaten daha iyi takımız biz ne diye kart görüyon lan. Böyle amatörlerle şampiyon olunmaz bakın diğer şampiyonluğa oynayan takımlar boş yere kırmızı kart görüyor mu? Ancak bizim amatörler kırmızı kart görüyor. Herşey daha zor şimdi. Ümraniye de ters takım.
Hoca neyi bekledin anlamadim 10 kisi kaldiktan sonra defansa adam almayi zaten ilerdeki yaslilar bitmis geri dönmüyor gol yiyecegimiz belliydi
ALTAY aynı oyunu sahanda erzusumspor a oynamazsan şerefsizsin.
Rehavetin sonu bu olur ikinci yarının en kötü oyunuydu yazık böyle profesyonellik olurmu şimdi bekle erzurum takılsın malesef bu ciddiyeti hiç bir futbolcumuza göremedim maşaallah dedik 4 gün yaşamadınız eleştirmeyeyim diyorum böyle lakayt topçuları görünce delleniyorum 1 kurtuluş geçen hafta hatalı golü yedin takım galip geldi yırtın bu hafta ilk gölü amatör kaleci yemezdi yedin ikinci gölü sektirdin bunlarda takımı yaktın 2 resul sana ne demeli osmanlı maçından buyana gevşek lakayt ve konsantre olmadan oynuyorsun burda yazmaktan bıktık sen düzelme göstermedin 3 bekler eh işte 4 hasan elinden geleni yaptı hamidi gresuna gol attı o zamandan buyana yatış geçen hafta yok bu hafta hiç yok 1 metre ömündeki adama pas vermekten aciz tonla pas hatası yaptı hoca ne beklediki başımızı yaktı 5 volkan birkişi eksik oynattı erkan eh işte oynadı 6 m akyüz 2 haftadır berbat şişman 4 maçtır ortada yok dibba eh işte oynadı böyle oyuna valla bir puan mucize dua edelim haftaya altay erzurumdan puan alsında zor biraz hepsi adsmi elindeki kuşu kaçıracak bizde ümraniyede kazanalım kahır kahır lan 4 gün sevinci çok gördünüz bize
ümraniye içinde sezon bitti okanı telefi ederiz ama rasoulün yokluğu sıkıntı olacak
Haftaya Altay - Erzurum maçında Altaya beraberlik bile yetmiyor acayip bir maç olacak yeterli biz Ümraniye yi yenelim.

Yeni yorum ekle