Şimşek maç saatini bekliyor

PTT 1. Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele veren Adana Demirspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının son hazırlığını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

            Dün akşam havayoluyla İzmir’e gelen mavi-lacivertli kafile bugün öğle saatlerinde Alsancak Stadı’nda karşılaşmanın son hazırlığını gerçekleştirdi. Antrenmanda, teknik direktör Ünal Karaman, oyucularına neler yapması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

            Altınordu – Adana Demirspor müsabakası cumartesi günü saat 18.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Yorumlar

Tolga attamah saban abdulkerim hakan soyler hursut tayfur umut gundogan beykan oguzhan..cik bu kadroyla al uc puani gel hocam..!
Bence kalede Tolga oynamalı. Emre biraz daha ister, geçen sene Şener kötüyken kale genç Emreye emanet edildi, ama başarılı olamadı. Aynı hata tekrarlanmasın. Timur ve Hüseyin ne zaman iyileşecek?
Emre varken Tolga mi oynarmis
Nekadar çok biliyorsunuz kardeşim kafanıza göre takım yapıyorsunuz bırakın hoca çıkarsın Takım'ı o kadar biliyorsunuz madem size bir soru Dünya'da yenilmeyen takım hangisidir

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor