Şimşek, fırtınayı ezdi geçti! 3-2

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadeleyi Adana Demirspor uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 3-2 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. 5 golün çıktığı maçta Adana Demirspor 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Rodrigues frikikten attığı gol ile Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada Trabzonspor'da Bakasetas kazandığı penaltı atışını gole çevirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının 55. dakikasında N'Diaye Adana Demirspor'u tekrar öne geçiren golü attı. 84. dakikada Trabzonspor'un yeni transferi Umut Bozok skoru eşitledi. 90+4. dakikada Adana Demirspor'da Samet Akaydın sahneye çıktı ve skoru belirleyen golü attı. Adana Demirspor sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Adana Demirspor 13 puan ile 4. sıraya yükselirken Trabzonspor 10 puanda  haftayı 8. sırada tamamladı

Yorumlar

Taktik bir deha. Forvetsiz oynamak çok mantıklıydı. Trabzonsporu orta sahada ezdik ve oyuna hakim olduk. N Diaye muazzam oynadı. Defansımızda ciddi kademe hataları var. Çok güzel bir maçtı. Çok güzel oynayarak kazandık.
Samet in golü Allah in adaleti
Ezdi mi çaktı geçti hakeme dua etsinler şimşek çaktı vallahi :)
Ama çok ayrıca biliyordum kazanacağımızı his ettim tek farkla sadece golcüleri doğru tahmin etmedim olsun yendik ya şükür Allah'a

Yeni yorum ekle