Şimşek farklı mağlup! 4-0

Süper Lig'in 4. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-0 yendi. İstanbul ekibi bu sezonki 2. galibiyetini alırken Adana temsilcisinin 3 puan hasreti sürdü.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada VavaCars Fatih Karagümrük, Pesic'in 14 ve 21. dakikalarda attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan ev sahibi ekip, Andrea Bertolacci ile 58'de farkı 3'e çıkardı: 3-0

Maçın skorunu Fatih Karagümrük'ten 79. dakikada Yann Karamoh ilan etti: 4-0 

Bu sezonki ikinci galibiyetini alan VavaCars Fatih Karagümrük, puanını 7'e çıkardı.

Yeni teknik direktörü Vincenzo Montella ile çıktığı ilk maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor ise bu sezoki ikinci mağlubiyetini yaşadı. Henüz galibiyet alamayan Adana ekibi, 2 puanda kaldı.

İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI...

GOL: 14. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük 1-0 öne geçti. Biglia'nın derinleme pasıyla savunmanın arkasına sarkan Pesic, ceza sahasında kaleci Muric ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

GOL: 21. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük farkı 2'ye çıkardı. Soldan yapılan ortada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Tunay Torun, penaltı noktası üzerinde uygun durumda bulunan Pesic'i gördü. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş filelere yolladı: 2-0.

36. dakikada Adana Demirspor gole yaklaştı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Assombalonga'nın dar açıdan yaptığı vuruşta, kaleci Viviano topu uzaklaştırarak gole izin vermedi.

Fatih Karagümrük, müsabakanın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi.

İKİNCİ YARININ ÖNEMLİ ANLARI...

47. dakikada Fatih Karagümrük gole yaklaştı. Topu eliyle oyuna sokmaya çalışan kaleci Muric'in hatası sonucunda sağ çaprazda meşin yuvarlağı önünde bulan Kerim Frei, pasını Pesic'e aktardı. Bu oyuncu topu bekletmeden Erhun Öztümer ile buluşturdu. Erhun'un penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

GOL: 58. dakikada Fatih Karagümrük farkı 3'e çıkardı. Bertolacci'nin ceza yayının gerisinden çıkardığı şutta top ağlarla buluştu: 3-0.

GOL: 79. dakikada ev sahibi takım 4. golü buldu. Erhun Öztümer'in savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Karamoh, ceza sahası içinde yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-0.

Fatih Karagümrük, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Murat Altan

VavaCars Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Luckassen (Dk. 46 Burak Bekaroğlu), Zukanovic, Caner Erkin (Dk. 69 Balkovec), Biglia, Bertolacci (Dk. 74 Efe Tatlı), Erhun Öztümer, Tunay Torun (Dk. 81 Levent Mercan), Kerim Frei (Dk. 69 Karamoh), Pesic

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Semih Güler, Tayyip Talha Sanuç, Kaan Kanak (Dk. 46 Yunus Akgün), Stambouli (Dk. 60 Sinan Kurt), Lucas Castro (Dk. 60 Gökhan İnler), Vargas (Dk. 46 Rassoul), Assombalonga, Belhanda, Balotelli

Goller: Dk. 14 ve 21 Pesic, Dk. 58 Bertolacci, Dk. 79 Karamoh (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 75 Gökhan İnler, Dk. 84 Svensson (Adana Demirspor)

Yorumlar

geçmiş olsun , Bülent korkmaz hamza hamzaoğlu sumudica gibi adamlar dururken saçma sapan hoca geldi işimiz zor çok zor
Bu menejer metin gitmedikçe bu takım düzelmez.küme düşer
Malesef milli takım arası hiç bişey yapmamışız. Kaan resul tayip Semih bunların demirsporda işi yok, stoper almamışsın (deli daha oynamadı) sol bek yok belhanda Balotelli malesef çok silikler, işimiz zor. İlk 3 maç çok daha iyiydik, bilemedim hoca değişikliğini
Bence maçın skoru çok yanıltıcı... 7-0 olabilecek bir maçtı. Belki daha fazla. Samet hoca geçen sene geldiği ilk günden beri hep aynı şeyi tekrarladı durdu... Takımdaşlık, takımdaşlık , takımdaşlık. Sayın Murat Sancak ve çok değerli futbol bilimcisi menajer ekibi iyi oynayan ama şansızlıkla 3 puan alamayan bir takımın teknik direktörunu haksız bir şekilde görevden alarak takımdaşlığını yok etti. O hoca yerine 2013-2014 sezonları dışında başarısı olmayan ligi tanımayan bir hocayı getirdi. Arkadaşlar bir takım kötü oynayabilir mağlup olabilir ama bugün izledigimiz şey bunlardan çok farklıydı. Hangi futbolcuyu eleştirsem ki ? Re-za-let! Ben sene sonu küme düşebileceğimizi düşünmeye başladım. Çünkü maalsef bizim başkanımız başarıyı da parayla satın alabileceğini düşünüyor. Ama futbol yürekle oynanır. Sorunlu sahada yürüyen "star"larla değil.
Tek kelimeyle Yazıklar olsun Allah sonumuzu hayır etsin geçmişten ders alınmamış şimşeģi zor günler bekliyor umarım herkesin gördüğünü futbolcularda görüyordur
Ligin en zayıf halkasıyız kadro ismi olan sahada olmayan generallerle dolu futbolun gerçekleri ile hiç örtüşmüyor kimse yeni takımız zaman falan diye düşünmesin ilk yarı bitene kadar toplayabildiğimiz kadar puan alıp ara transferlerde futbolun gerçeklerine uygun kadro planlaması ile ligde kalalım yeter ayrıca erken diyebilirsiniz ama hocanın takıma vereceği hiç birşey yoktur ilk yarıyı çıkaracağını hiç sanmıyorum sanki devre arası şenol güneş gelir gibide bir hissiyatım vardır bu yazıyıda not edin nokta
Samet akaydın varken talha ve o 4 numara bu takim da oynamamalı yazik.
Bu saatten sonra yorum veya eleştiri yapmaya gerek yok şekil ortada Adana'ya yazık siyaset oyunlarına kurban oldu
Bu takım hoca birbirine alışana kadar ligin seyri şekillenir, işin özeti Demirspor bu yıl çok rahat düşer maalesef
Kadro planlaması okadar yanlış ki... 3 Türk oyuncu için en ufak hamle yapılmadı. Sırf türk diye Semih ve Tayyip defansın göbeğinde... Bütün derdin yıldız alayım show yapayım olursa takım böyle olur. Transfer dönemi bu takım yaşlı kim koşacak dedim beni linç ettiniz. Takım yürüyor sahada. İyi seyirler.
Doğru yolu nasıl bulacaklar ulan aetık ywter belhanda balo castro ilk 11de olursa vize gelen giden 3 5 atar düşüyoruzzzz farkındamısınız neden sessiz siz einşz neden çıkmıyor sesiniz yazıklar olsun takım size ve belhanda ve balo telli castroyu ilk 11de gördüğüm an ne maçı izlerim nede o stada girerim haram olsun hakkım da murat başkana çünki adam gibi adamı göndersiniz seni çok iyi yönetiyorlar başkan sen futboldan anlamıyorsun diye bunlar neyse sustum
BALONTELLİ KADRO DIŞI BIRAKILMALI, KALEYE FERHAT GEÇMELİ(3 TÜRKTEN BİRİ KESİNLİKLE FERHAT OLMALI) SOL BEK RESUL STOPERE DELİ GİRMELİ. DİĞER 2 TÜRK OYUNCU DA SEMİH, YUNUS, SİNAN VE METEHAN DAN 2 Sİ OLMALI. KAAN EMEKLİ OLMALI.AKİNYOLA DA DÖNERSE TAKIM İDARE EDER. HOCA DA İLK MAÇTA SINIFTA KALDI,
Takımın koşar hali yok Kondisyon sıfır stoperlerimiz evlere şenlik Tayyip Talha bu lig için çok yumuşak kaldı Semih ağır ortadan her pozisyon gol olurdu Belhanda berbattı top kaybetmek şöyle dursun direk rakibe pas verdiler Yazık bu takımda ruh kalmamış Balotelliye top atacak pas verecek gol pozisyonuna girmek için pas verecek kimse yoktu Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah böyle gitmez koşmadan pres yapmadan ısırmadan bu ligde maç kazanamazsın
Karagümrük dalga geçti bizimle nasıl toparlanırız bilmem işimiz çok zor
Avrupa'nın en iyi teknik direktörü daha iyisi yok,,,,, reklamlar bitti vesselam
Bu ada den bi cacık olmaz yazık oldu Samet hocaya
Allahinizdan bulun nankorler.Ah samet hocam simdiden seni cok ozledik
Anlamicak birsey yok basit bu futbolculari kim getirdi. Yandaş getirdi kimden bahsettiğimi biliyorsunuz.peki herkesin aklındaki hocalarla neden anlaşılmadı neden bu hoca getirildi. Hocayida yandaş korkmaz getirdi. Çünkü herkesin aklındaki isimler işine karıştırmaz kadroya karıştırmaz Samed hoca açık açık söyledi balotelli bir al diyorlar alsam suç almasam suç diye neden bıraktı işine karışıyor komisyoncu. Arkadaşlar hatırlayın berk yıldız süper geçirdiği sezon sonra tekrar ayrıldı biseyler anlattı.oyunun karsiligi aldığı paradan hala korkmaya para ödüyorlar. Ama oyuna 11 başlama sözüne yada sonradan girme sözüne göre para kazanıyor. Biz boşa nefes tüketiyoruz onlar için hocasi futbolcusu yöneticisi başkanı için ticari ama taraftar için duygusal bağdır futbol. Yine biseler dönüyor yine birilerinin bir bildiği var. Biz zaten delirmisiz. Aklımızda deli sorular cevap bulamıyoruz.o yüzde beklicez gorecez. Kim oyun kuruyorsa Allah o oyunu kendine çevirsin kendi oyununda boğulsun insallah çünkü bukadar taraftara yazık.
Sürekli söylendi yerli oyuncu almamız lazım diye. Resmen sahada düzgün yerli oyuncumuz yok diye saçma sapan goller yiyoruz. Allah aşkına tayyiple kaan nedir öyle. Üstüne birde semih defans dortlusunun 3 kalitesiz oyncular bari orta sahaya ya gokhan ya Sinan sola metehan koysaksakta defansta kaliteli oyuncu oynatsak Simon deli rassoul svenson bari az gol yeriz.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Sen Samet hocayı haksız yere gönder, arkadan dolapları çevir, elin italyanını, bizi şampiyon yapan bu memleketin adamı Samet hocaya tercih et. Haram zehir zıkkım olsun. Adam ne yaptı sana ne yaptı???????? Doğruyu konuştu, şimdi milli takımın başına getirecekler belki. Bir sezonu hiç ettin, çok büyük kumar oynadın belki de başkan!
Murat başkan, bırak şu Balotelli inadını..! O eşekten bir cacık olmaz, sadece ego ve kibirden ibaret bir müptezel. Samet Hocanın başını yedi senin inadın, takımın başını da yiyecek böyle giderse...
adana demirin bütün trasferlerini toplasan ++++++++++++++++= karagümrükten sol açık kerim frei etmez. TRANFER POLİTİKASININ ÖZETİ. SANCAK ETRAFINDAKİ ADAMLARIN KURBANI OLDU. PARAN İLE REZİL OLMAYA MAKUMSUN. KEŞKE BÖYLE OLMASA İDİ.SAMET HOCAYA YAZIK OLDU. METİN KORKMAZ KINA YAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Defansa fenerden ayrılan sadık,gokhan,Caner alınsaydı yanlarındaki resul baba vardi.kaleyide yerli kalece Muhammed veya bir başkası yeterdi enkazından süperlig tecrübesi olan futbolcular ilk sene adaptasyon olarak bizi götürürdü çatır çatır. Ne dicen işte alınmadan millet beğenmedi yaslandilar flan diye ama bakın 3 ude çatır çatır oynuyor. Neyse hayırlısı Allahtan sabredek bakim ne olacak.daha 4. Hafta erken diyip kendi kendimi kandırıyormuyum acaba ?
David Luiz in menajeri çok fazla komisyon istedi deyip almazsan sonra gelip defansa Tayyip ile Semih i koyarsan olacağı budur. Tayyip ve Semih Adanaya dönmeden direkt Tuzlaspor a kiralık verilsin.
İlk üç hafta mücadele eden koşan takım nerede. Samet hocam ne diyordu: En az rakibin kadar koşmadan maç kazansmazsin. İşte takımı gördük, Samet hoca gitti takım bitti. Balotelli istediği gibi oynuyor daha doğrusu yürüyor. Samet hoca koşmasını mücadele etmesini istediği için gönderdiler Samet hocamı.alın size balotelli odaklı takım. Alın size İtalya seri D takımından daha kötü berbat bı takım. Bu takım küme düşmenin en büyük adayı. Demirspor kendi küllerinden yeniden doğmalıdır, takım metin in oyuncağı olmuş. Kocaeli gibi ordu gibi Mersin gibi gerekirse en alttan başlayıp renkleri,armayı ve demirsporlulugu kendi özüne döndürmeli.
Günaydın Ziyad sakreviç nihayet sende jeton düştü bir takımın patronu hocadır hocayı atar topcuyu tutarsan böyle olur hörmetlerimi sunarım
Arkadaşlar haftaya takım kadrosu beklentim muriç resul delı swenson çamdal Gökhan stambauli yunus Belhanda assambalonga balotelli
Takımda hoca yönetici felan yok ki MURAT SANCAK & METİN KORKMAZ ne derse o oluyor kimseye danışılma yok fikir alışverişi yok Anderson aldı transfer etti neymiş geçmişte çok beğeniyormuş adamın 90 dakika maçı yok oynadığı Türkiye de Mario Balotelli aldı getirdi neymiş deliymiş adam 4 haftadır saha da yok belhanda geziyor yaa oynamıyor fatih terim bu belhande denen belayı oynatamadı galatasaray da sen nasıl oynatacaksın aldın adamı geziyor saha da bu şekilde devam edersek giresunspor ile beraber çıktığımız gibi düşeceğiz net belli yani sinyalleri vermeye başladı ligi tanımıyan bilmeyen hiçbir takımda başarılı olamamış mal bir adam getirdiniz maçı izledi 4-0 yenildik yazık çok ama çok yazık gerçekten sinirden delirecem arkadaş yaaaa.
Takımın elle tutulur hiçbir yanı yoktu bugün ruhsuz ve yürüyen bir takım ilk 3 maç oynanan oyun ile alakası yok kimse kusura bakmasın balotelli bu takımın yapısına uygun değil adam koşacak olsa bizimi seçerdi akıllı olun biraz... Samet hoca bu takımı şekillendirecek tek hocaydı salaklıkları ve egoları yüzünden yazık ettiler Samet hocaya... Allah biliyor daha iyi yerlere gelsin diye dua Ediyorum... Murat efendi sen metin efendiye yol vermeden bu taraftardan sana hayır yok... İtalyan hoca 0 aldı ilk notu adam defans yaptırıyor İtalyan hoca karagümrük hocası gibi ofansif oynatır... Düşeriz arkadaşlar geçen bursa yaptıkları analizdede 40 puanla düşeriz
Çok doğru keşif
Profesyonellikten nasibini almamış bir takım. Hayır şunu anlamıyorum transferleri başkan yaptı daha niye hoca tutuluyor!Harcanan paranın karşılığı içi boş yıldızlar ve savaşmayan bir takım. Balo kurtarsın takımı da görelim. Swenson ve Akintoladan baska iyi transfer yok.Saba,Ahmed Musa,Rayan Abid,Caner Erkin,Emre Akbaba ve Leroy Fer alınsaydı bambaşka bir takım olurduk. Gel de şimdi enkazı kaldır!
Belhanda ve Balontelliyi izleyince futboldan soğuyor insan.
Geçen yılki kadroyla devam etsek bundan çok daha iyi bir oyun ile daha çok puan toplardık.Geçen seneki kadronun üzerine nokta atışı gibi 5 transferle ilk 7 yi zorlardık.Olan oldu bir kere.Bu saatten sonra ne yapılabilir ona bakacağız.Balotelli'ye top bile gelmeden adamdan gol bekliyoruz.Belhanda kulübeye çekilmeli.Kaleye Türk kaleci,defansa deli ve resul gelmeli.Gökhan inler yaşına rağmen hala iyi ve topralayıcı.Pa dibba yı arıyoruz.Devre arasına kadar ne yaparsak o kardır.Devre arasında gereksiz adamları gönderip hiç adam bulamazsak gerekirse tff 1.ligden işe yarar adam alınmalı.Yoksa sıkıntı büyük.

Yeni yorum ekle