Şimşek ağır yaralı

TFF 1. Lig de play-off hesapları yapan Adana Demirspor’un İzmir deplasmanında Altınordu’na uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup olması camiada şok etkisi yarattı. Beklenmedik yenilgi camiada morallerin bozulmasına neden oldu.

İzmir deplasmanına mutlak galibiyet için giden mavi-lacivertliler, rakipleri karşısında 90 dakika boyunca üstünlük sağlayamadı. Maçın 1-1 bitmesi beklenirken uzatma dakikalarının sonlarında gelen gol mavi-lacivertlilerde tam bir şok etkisi yarattı. Hesaplarda olmayan bu yenilgi camiada moralleri yerle bir etti.

Adana Demirspor 7 hafta aradan sonra deplasmanda yenildi. Mavi-lacivertliler, deplasmandaki son yenilgisini 25 Eylül 2016 tarihinde 4-2 yenildiği Balıkesir karşısında almıştı. Mavi-lacivertliler  6 haftadır da rakiplerine yenilmiyordu. En son yenilgisini 10 Aralık 2016’da kendi sahasında 2-1 Boluspor karşısında almıştı.  

Bu arada, Adana Demirspor taraftarı İzmir deplasmanında da takımı yalnız bırakmadı. Bornova Stadı’nda kendilerine ayrılan bölümde yer alan taraftarlar takımlarına destek verdiler. Taraftarlar uzatma dakikalarında yenilen golle takımın sahadan 2-1 yenik ayrılması sonucu kahroldular.

Yorumlar

Arkadaş bu sezon bu waldison olumlu ne yaptıki bu kadar yeni transfere rağmen hala kadroda ve sahada gezmesine karsın hala oyunda tutuluyor. Yapma Engin hocam resmen beraberliğe oynattınız takımı oyuncular hiç hazır değillerdi.Diğer Tff maçlarına bakıyorum utanıyorum diğer takımların mücadele gücünü ve hırsını gördükçe .Zülküf bombası da patladı elimizde söylemeden olmaz.Herkes playoff bekliyor ama bu ruhsuzlukla küme düşmezsek iyidir . Çatır çatır oynayın ama yenilin bu şekilde kahretmeyin bizi.
en iyi savunma hücumdur,bunu yapacak motivasyonunuz ve inancınız yoksa sizden hiç birşey olmaz,durarak futbol oynamak çok şey kaybettirir size,takımda hiç mücadele azmi ve oyun sistemi yok her şey tesadüflere bağlı anlayacağınız,zaten çarşambanın gelişi geçen haftaki antep maçında belliydi,kısaca bu takımdan ve hocadan hiç bir şey olmaz,küme düşmemeye oynar demirspor bu sene.
Bu maldison daha bu takımda oynuyorsa diyecek başka bişey yok zaten,madem sezonun en kötü oyuncusunu ilk onbirde oynatacaktınız ne diye transfer yaptınız diye sorarlar adama ?ercan albay göreve gelmeli bu takımı ancak ercan hoca adam eder
ya kardeşim bu nasıl cezaymış anlamadım 2 maç seyircisiz oynadık hala bazı 5-6 blok (şimşekler grubunun olduğu yer ve maratonun büyük kısmı) taraftarın en çok doldurduğu yerler Balıkesir maçında yine cezalıymış. biraz kötü tezahürat yapıldı ve bir kaç yabancı madde atıldı adam kesilmedi orda bu nasıl ceza. başka takım taraftarları sahaya iniyor böyle ceza almıyor. bu güne kadar hiç am hiç federasyonun demirspora düşman olabileceğini söylememiştim ama gariptir artık bu fikre bende inanıyorum. abicim ne yaptı Demirspor size anlamadım ki.
utanın utanın not bakınız puan durumu
ercan albay ve inançlı kadro şart
bütün takımlar çatır çatır galip geliyor biz altınorduya bile beraberlik için sahaya çıkıyoruz...malatyasporun kadrosu sıradan orta sahadaki yabancı futbolcularıyla maç kazanıyorlar...bizdeki orta saha evlere şenlik mehmet taş servan bu iki adamla galip gelemeyizz....
giresununun kadrosuna bakıyorum küme düşecek bir kadro iyi futbol oynadıklarıda yok ama adamların ortasahası 90 dakika durmuyor sürekli rakibe pres yapıyor o sıradan kadro 5 maçtır galip geliyor..
takım cumartesi maç yaptı mağlup oldu bu gün maçın üzerinden iki gün geçmesine rağmen takım hala izinde böyle lakayıplığın olduğu yerde ruh olurmu futbolcu maça çıkınca idare ediyor mucadele edecek kuveti kondüsyonu yok adanademirspor takımı antramandan daha çok izin yapıyor kulüpte futboldan anlayan bitane yönetici olmazise futbol takımı yol geçen hanı gibi ruhsuz heyecansız bir topluluk olur..
abicim birazda şans olacak bakıyorsun sivas denizlide son saniyede atıp kazanıyor, y.malatya son saniyede atıyor kazanıyor, bizde son saniyedeyiyip kaybediyoruz. gerçi şansı kendin yaratacaksın birazda. son saniyelerde topu kendi kalenin önünde kabul edersen şans karşıya güler. birde son saniyede yediğimiz gole gelinde. duran toptan yedik golü kim yaptırdı duran topu onur akbay ve nasıl yaptırdı dikkat ettinizmi; çok gereksiz bir şekilde rakip futbolcu kenarda ölü bir notada arkası dönük duruyor ve onur ona faul yaparak adamın yönünü kale dönmesi sağlıyor ve orta yapmasını sağlıyor. birazda zeka olacak arkadaş.

Yeni yorum ekle