Semih Güler cezalı duruma düştü

Süper Lig'in 28. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Mavi-lacivertlilerde karşılaşmada sarı kart gören Semih Güler, Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Adana Demirspor'da Semih Güler, 9. dakikada gördüğü sarı kartla mavi-lacivertlilerin gelecek hafta oynayacağı Konyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Cezasını Konyaspor maçında çekecek olan Semih Güler, Adana Demirspor'un 30. hafta oynayacağı Sivasspor maçında Hikmet Karaman'ın şans vermesi halinde forma giyecek.

Yorumlar

Önemli değil cisse var manev var Abdulsamet var
Abdülsametmi şaka herhalde
Semih ten iyidir valla
Bir hafta dinlensin bakalım. Zaten daha tam formunda değil. Neredeyse sezon bitti.
İtirazdan sarı gören İran'lı oyuncu uyarılmalı..Hele Yusuf Erdoğan:Bizim mahallenin külhanbeyi..Balo'nun yapmadıklarını bu amatörler yapıyor..Her tarafı komedi bir takım..Manev umarım bu şansı iyi değerlendirir gerçi bu tiyatrocu hoca tek hamlelik Cisse'yi oynatırsa ne gülerim..
Bence gravilon cisse ikilisiyle çıkar, balo cidden öldürücü paslar atıyor şu sezonu atlatalim zaten baloylada vedalasacaz büyük ihtimal
eğer futbola devam edecekse gitmez. çünkü burda ona değer verildiğini ve el üstünde tutulduğunu biliyor. ama bırakacaksa yine teknik ekipte yada scout ekibinde görev almasını isterim balotellinin çünkü çok büyük futbolcu.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor