"Şampiyon olmak istiyoruz"

HaberADS'ye açıklamalarda bulunan Adana Demirspor'un şampiyon oyuncularından Rıdvan Koçak, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini de belirterek, "Şampiyon olmak istiyoruz ve Şampiyonluk yolunun zorlu maçlardan geçtiğinin farkındayız. Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Zorlukların üstesinden gelebilen bir ekibiz" açıklamalarında bulundu.
İlk olarak ligi değerlendiren Rıdvan, "İlk yarıya baktığımızda ilk 5 maç çok sıkıntılı oldu. Hoca değişikliğine gittik. Mustafa hocamız geldikten sonra Adanaspor maçı ile çok iyi bir çıkış yakaladık. Devre arasında tüm takımlar yaptıkları takviyeler ile kadrolarını güçlendiriyor. İkinci yarı çok zorlu olacak ama ilk yarıdaki performansımızın üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Antalya kampını da değerlendiren genç oyuncu, "Antalya kampı öncesi, Adana'da ağır idmanlar yaptık. Buraya geldiğimizde de idmanlara devam ettik. Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada ligdeki gibi performans gösterdik ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Kampta en iyi şekilde çalışıp ikinci yarıya hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.
"Taraftarımız mükemmel"
Adana Demirspor taraftarlarından övgüyle bahseden Rıdvan, "Adana Demirspor taraftarı, Türkiye liglerindeki en iyilerinden biri. Onların bize desteği ile çok daha iyi olacağız. Tribünlerin mutluluğu önemli. Kendi sahamızda oynamak çok zevkli ve bizi motive eden bir olay. Ankaragücü maçını taraftarımızın sayesinde kazandık diyebilirim. Skor 1-1 olduktan sonra sahadaki futbolcuları ateşlediler maçı 4-1 kazandık. Aynı şekilde Adanaspor ile oynadığımız derbi maçtaki atmosferde mükemmeldi. Onların desteği bizlere büyük moral oluyor" ifadelerini kullandı.
İlk yarıda çok kısa süreler aldığını ancak ikinci yarıda göstereceği performansla daha fazla forma şansı bulmak istediğini ifade eden Rıdvan, "İlk yarıda fazla forma şansı bulamadım. Çalışmalarımı aksatmadan devam ettiriyorum. Takımım için daha faydalı bir oyuncu olabileceğimi biliyorum" dedi.




Yorumlar
Yeni yorum ekle