
"Sadece inananlar yolun sonuna kadar gidebilir"

Süper Lig'de Adana Demirspor, Antalyaspor ile karşılaşacak. Mavi Şimşekler'de Benjamin Stambouli maç hakkında açıklama yaptı.
Benjamin Stambouli, "Yaşananlardan sonra evimizde oynayacağımız ilk maç olacak. Onun için maçta ciddi şekilde savaşmayı düşünüyoruz. Galibiyeti Adana’mıza, taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"Deprem sonrası onlarla buluşacağımız için çok mutluyuz"
Stambouli, "Adana Demirspor taraftarlarına yeniden kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Uzun zamandır uzaktık. Deplasman maçlarında görsek de kendi sahamızdaki etki, hava, ambiyans çok farklı oluyor. Deprem sonrası uzun bir aranın ardından onlarla buluşacağımız için çok mutluyuz" dedi.
"İnanmaya devam etmeliyiz"
Stambouli, "Hedefimizde bir sapma olmadı. Bütün kariyerim boyunca gördüğüm, anladığım bir şey var ki sadece inananlar yolun sonuna kadar gelebilir. Biz inanmaya devam etmeliyiz. İnandığımız sürece de ligi üst sıralarda bitirme hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Yorumlar
17.03.2023 23:33
18.03.2023 08:44
18.03.2023 12:06
18.03.2023 12:47
19.03.2023 00:57
Yeni yorum ekle