"Ruhum ve kalbim sizlerle"

Adana Demirspor Kaptanı Volkan Şen Bursaspor maçı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşlarına destek verdi.

Sakatlığından dolayı forma giyemeyecek olan tecrübeli oyuncu, "Saha da yanınızda olamasam da ruhum ve kalbim sizinle beraber yarım kalan hikayemizi tamamlamak için iyi başlangıç nasip etsin rabbim allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Mavi-Lacivertli takımda 2 sezon forma giyen Berk Yıldız ise, "Allah yardımcınız olsun abim..İyi bir başlangıç yapacağız inşAllah.." cevabını verdi.

Yorumlar

34 maçtan yarısında oynamışsındır madem sakatsın neden geldın demırspora daha dogrusu senı neden aldılar
Ayı ümit lanzafame ve kerim avcıyı yedeğe koymak ne lanzafame 90 değil 500 dakıka oynicak adam neden yedek
Hâlâ mi Mehmet uslu ya pes pesssss
takımın haline bak 30 dakıka anca izleyebildim sanki hazırlık değilde halay çekmişler o kadar zaman
Takım çok kötü oynuyor. İnşallah ikinci yarı düzelir.
Takımın bir sorunu var mı. Hemen hemen hepsi önünden geçen topa çıkmıyor.
Bu berk yıldız a da ayar oluyorum ha.oğlum git malatyada başarı dile..
Kardeşim dilimizde tüy bitti bu takıma stoper stoper stoper sol bek sol be sol bek diyoruz eldekilerle olmaz olmaz olmaz ve olmuyorda Ümit hoca gelir gelmez defans adam yığmış ama rakibin her ortası tehlike bu stoperler ne iş yapar anlayan varsa beri gelsin
Felaket tellaları toplanmış. Sa
volkan şen'in sakatlıgı vardı zaten takımı yalnız bırakmadı fedakarlık etti...ligin ilk maçında kötü bir şekilde eleştirmeyelim ,bu takıma sahip çıkalım,kadroda ve taktiksel anlamda ufak degişiklikler olur ,süperlige çıkarız inşallah.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor