"Puan alacak bir mücadele ve oyun ortaya koyamadık"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "İçinde yaşadığımız ortamlardan dolayı oyuncularımızın verdiği mücadeleden dolayı kendilerini kutluyoruz, yapacağımız çok da bir şey yok" dedi. 

Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Böyle bir skoru hiç beklemiyorduk. İçinde yaşadığımız ortamlardan dolayı oyuncularımızın verdiği mücadeleden dolayı kendilerini kutluyoruz, yapacağımız çok da bir şey yok. Bu müsabaka için puan alacak bir mücadele ve oyun ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum, Ümraniyespor'u tebrik ediyorum. Bunun birçok nedeni olduğunu biliyorsunuz. Sonuçta bir puanı bile hak etmeye bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kaybettik ama 6 müsabaka var. Umut ediyorum ki 6 müsabakada Adana Demirspor adına istenen puanları mutlaka alacağız. Maç içerisinde zorunluluktan oyuncu değiştirmek gerekti" dedi.

Yorumlar

Yapacak bişey yok hocam,canınız sağ olsun...sizden tek dileğimiz önünüze bakın...şu takımı ligde tutun yeter...elinize sağlık...geçmiş olsun.
hocam size ve oyuncu topluluğunuza güveniyoruz 6 maçtan gereken puanları alıp ligde kalacaksınız allaha emanet olun allah alacaklarınızı tüm paralarınızı verdirsin.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor