Pote de yetmedi

TFF 1. Ligin 26. haftasında Adana 5 Ocak Stadı’nda Ümraniyespor ile karşılaşan Adana Demirspor sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı ve puanını 31’e çıkardı.

Karşılaşmaya her iki takım şu kadrolarla çıktılar.

Adana Demirspor : Zülküf Özer, Göksu Alhas, Serkan Yanık, Nikola Raspopoviç, Oğuzhan Berber, Mehmet Taş, Alican karadağ, Sercan Kaya, Leroy George, Petar Grbic ve Michael Pote

Yedekler : Fevzi Elmas, Tufan Kelleci, Hasan Kaya, Servan Taştan, Mustafa Durak, Timuçin Aşcıgil, Berat Tosun

Ümraniyespor : Burak Öğür, Mehmet Sedef, Ömer Tunç, Merthan Açıl, Tarık Tekdal, Seidu Salifu, Bulut Kaya, İbrahim Akdağ, Serdar Özbayraktar, Mahatma Otoo ve Steve Baleck

Karşılaşma Adana Demirspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda krambolde topu ağlarımızda gördük. Golden sonra her iki takımda kazandığı toplarla tehlike yaratmaya kalksa da karşılaşma tam bir orta saha mücadelesi şeklinde gelişti. 32. dakikada Pote’nin harika ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Leroy, kaleciyi de çalımlama sevdasına düşünce pozisyonu kaybetti.

35. dakikada Adana Demirspor’un golü geldi. Sercan’ın attığı pasla ceza alanı içinde buluşan Leroy, beklemeden topu Pote’ye çıkardı. Penaltı noktasından düzgün bir vuruş yapan Pote, Demirspor’un beraberlik golünü kaydetti.

Ancak ilk yarının son dakikalarında yine yapacağımızı yaptık ve pozisyon olmayan bir durumda penaltı yarattık. Ceza alanımız içine gelen topa baskı yapan Serdar’ı Zülküf yere düşürdü ve kazanılan penaltıyı İbrahim gole çevirerek ilk yarının skorunu belirledi 1-2.

İkinci yarıda herşey lehimize gelişti. Orta sahadan Sercan ve Mehmet Taş’ı alan Engin Hoca, Servan ve Mustafa Durak’ı oyuna sürdü. Karşılaşmanın 54. dakikasında yapılan ortaya kafa vuran Grbiç’in şutunu Tarık elle kesince penaltı ve kırmızı kart geldi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Pote, beraberliği sağladı.

10 kişi kalan Ümraniye üzerine gelen Adana Demirspor aradığı galibiyet golünü 73. dakikada buldu. Yine ceza alanı içine Leroy’un yaptığı ortayı değerlendiren Pota galibiyet golümüzü attı. Karşılaşmanın son dakikalarında İbrahim’in uzaktan vuruşu gol olunca karşılaşmanın sonucu da belli oldu.

Yorumlar

engin ipekoğlu sen hoca falan değilsin istifa et
Ya engin hoca allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.sen teknik direktör felan değilsin.sen bakar körsün.ya geçen hafta biz eksik kaldık adamlar defterimizi dürdü.rakip eksik galibiyet golünü atmışiz takımı defansa çek.ya mal adam çıkaracaksan girbici çıkar ne niye pote yi çıkarıyorsun.gerçi teknik direktör olsan dediğimiz yapardın.nasıl bir adamsın şampiyonluğa oynayan takımı düşmemeye oynatiyorsun.allah seni ve seni getiren başkanı bildiği gibi yapsın.yazıklar olsun.
3:2 öne geçiyoruz rakip 10 kişi ve yeterli granti bir skor değil sen poteyi çıkarıyorsun tam baskı halındeyken yahu bu nasıl bir hocalıktır takım 4:2 veya 5:2 öne gecer çıkar poteyi ama daha hiç birşey garanti değilken poteyi çıkarıyorsun bari berat tosunu alsaydın valla hocam senin şansın bize tutmadı yol yakınken istifa et seni seviyoruz ama oyunu gerçekten okuyamıyorsun
Hiç oynamamış timuçini oyuna almak hangi akla sığar. Alsana berat tosunu madem pote çıkacak. Daha maçın bitmesine 10 dakkadan fazla vardı. Nitekim golüde kalemizde ggördük zaten.
beyler dusmeyelim yeter bu bir puana cok sukrederiz.ads nin 10 kisilik takimlari yenecek kadar dahi gucu yok.

Yeni yorum ekle