"Orta saha açığımızı Umut kapatacaktır"

Adana Demirspor basın sözcüsü Tamer Gülcan, Galatasaray'dan orta saha oyuncusu Umut Gündoğan ile prensipte anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Gülcan, takımlarının orta sahada bazı eksikleri olduğunu belirterek, bu açığı, prensipte anlaştıkları Gündoğan ile gidereceklerini söyledi.

Gündoğan'ın orta sahayı çok etkili kullanan futbolcularından biri olduğunu belirten Gülcan, "Transferle ilgili gerekli avansı yatırdık. Ligin ikinci yarısında daha iyi futbolla seyircimizin karşısına çıkmak istiyoruz. Umut gibi standardı yüksek bir oyuncuyla bunu başaracağız. Bildiğiniz gibi Adana Demirspor'da orta sahadan ileriye top çıkarma konusunda bazı eksikler vardı, umarım bu açığı Umut kapatacaktır. Transferin takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Gülcan, transferle ilgili diğer detayları kısa süre sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını belirterek, "Kaç yıllığına anlaştığımız, ne kadar para ödeyeceğimiz gibi detayları daha sonra açıklayacağız" dedi.

Yorumlar

Samet hoca sen transfer falan yapacak kapasitede değilsin yada yalan yanlış olmadık haberler çıkarıyorlar. Gelmiyor mu yabancılar yalan mı oldu yeter artık alınacaksa alınsın. Verem olduk ya
lütfen hakaret etmeyelim adamlar ince eleyip sık dokuyor olmazsa da olmuyor ne yapalım asparagas haberlere de bu kadar heveslenmeyin sonra yöneticilerimize olan güven sarsılıyor birlik beraberlik ve kenetlenme şampiyonluğun en etkili silahıdır oyuna gelmeyelim transfelerimiz bence çok iyi... gidenlerden daha genç ve dinamikler ....desteğimize devam edelim
transfer yapamayacak adam dediğiniz samet hoca şuanda süper ligte şampiyonluğa koşan beşiktaşın şuanki kadrosunu oluşturdu..bjknin bu kadrosunu samet hoca oluşturdu..veli kavlak atiba gökhan töre kerim frei ve daha birçoğunu samet hoca bjkye kazandırdı..adsmizde de iyi işler çıkaracağından şüphem yok..sabırlı olun biraz böyle bir ikiliyi haksız eleştirilerle yormayalım..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor