Orduspor Teknik Direktöründen açıklama

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlığı bulunan Landel dışında tüm oyuncular katıldı. 15 dakika sahada süren çalışma daha sonra yağmur nedeniyle salonda devam etti. 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Sözeri, maçın Adana Demirspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanacak olmasını bir avantaj olarak görmediklerini söyledi.

Takım olarak her maçta olduğu gibi sahaya çıkarak işlerini yapacaklarını vurgulayan Sözeri, şöyle konuştu:

"Biz bugüne kadar taraftar baskısından hiçbir zaman etkilenmedik. Öyle bir durumumuz yok. Taraftar önünde oynansa belki görsel açıdan daha da iyi olabilirdi. Bizim için taraftarlı veya taraftarsız önemli değil. Sahaya çıkarak işimizi yapacağız. Çünkü telafisi olmayan haftalara girdik artık. Bizim son dokuz maçımız, rakiplerimizin son sekiz maçı kaldı. Rakiplerimizden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un dinlendiği haftada bu maçı kayıpsız geçerek, iki rakibimiz de birbiriyle oynuyor, maç eksiğiyle lider olma durumumuz var. O anlamda sezonun en kırılgan maçlarından birini oynayacağız. Adana Demirspor takımı da puan cetvelindeki konumu itibarıyla maça çok önem verecektir. İnşallah kazanan taraf biz olacağız.

- "Galip ayrılmak için gideceğiz"
Orduspor'un defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar ise maçta şartlar ne olursa olsun galip gelerek yollarına devam etmek istediklerini dile getirdi.

Adana Demirspor'un ligde kötü bir gidişatı olduğunu belirten Bayraktar, "Ben geçen sezon Adana Demirspor formasını giydim. Taraftarları olsa bile çok etki yapmazdı. Çünkü kötü skor karşısında takımına çabuk dönen bir taraftar yapıları var. Bir de Adana Demirspor'un kötü bir gidişatı var. Erken atacağımız bir gol onlara çok kötü yansıyacaktı. Taraftarı olsun olmasın çok önemli değil. Biz zaten oraya galip gelmek için gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
OrdusporAdana Demirspor