Ömer Erdoğan: "Adana Demirspor’u kutluyorum"

Spor Toto Lig’in 33. haftasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Corendon Alanyaspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Adana Demirspor’un oyuna çok hakim olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“4-2’lik bir yenilgi yaşadık. Geçen haftaki Ümraniyespor maçıyla kıyaslarsak bugün alanda, bilhassa topa sahip olduğumuz periyot daha şuurlu oynayan, daha gerçek topun gerisinde durmaya çalışan bir Alanyaspor grubu vardı. Çok düzgün bir rakibe karşı oynadık. Bilhassa iç alanda çok coşkulu taraftarların önünde hücumsal futbol oynayan ve çok güzel geçişler yapan, hem kenarlarını, hem savunma artlarına koşturup merkezden bilhassa hamleye topla birbirine takviyesi yapan bir gruba karşı oynadık. Aslında bunlara hafta içi oyuncularımızla çalıştık. Lakin daha az net durum vermemiz lazım. Daha az top kaybetmemiz lazım. Zira bilhassa çıkışlarda çok önemli top kayıplarımız oldu. Bu da ister istemez top kaybı sonrası geçiş oyununda Adana Demirspor’a fırsat vermemize neden oldu. Maç 4-2 olduktan sonra oyuncularımız üçüncü golü bulmak için efor gösterdi. Adana Demirspor’un da kutluyorum. Buraya bizi desteklemeye gelen Alanyaspor taraftarlarını da teşekkür ediyorum.”

Maçta sakatlanarak çıkan kaleci Runarsson’ın sıhhat durumu hakkında da bilgilere veren Erdoğan, “Maalesef şanssız bir çarpışma sonrası başında kimi kahırlar oldu. Tomografi çekildikten sonra daha net bilgi verebilirim ancak şu an içerideki durumu yeterli. Biraz baş dönmesi var. İnşallah en yakın vakitte ortamıza sağlıklı bir halde katılır” diye konuştu. 

Yorumlar

Alanya yıda tebrikler çok zevkli maç oldu. Oyunu çirkinleştirmediler. Başarılar alanya
Saha içinde biraz agresif idi ama sonrası oldukça centilmen bravo
Kaleciye geçmiş olsun yazık gencecik insan Allah iyilik versin inşallah,iyiki oyundan alındı, başarılar Ömer hoca
Ömer hoca duruşu ile de adam gibi adam..Çokta başarılı aldığı takımların pozisyonuna göre..Başarılar dilerim kendisine..Gücü yetmezdi Alanya'nın yazmıştım öyle de oldu ellerinden geleni yaptılar tebrik ederim..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporAlanyaspor